9. maijs ir svētki, kas stāv pāri politikam, tautībai un laikam. Tie ir svētki, kas pelnījuši, lai tos svinētu.

A.Balts

Pilnīgi Tev piekrītu un vēl par maigu teikts!

 

Normunds Vīrs

Normunds Vīrs

Karš ir varas neģēļu politikas turpinājums asiņainām metodēm, slepkavojot miljoniem cilvēku. Karš nevar stāvēt pāri politikai. Manai ģimenei šis karš un represijas kopā prasīja 14 dzīvības, bet ja šīm dzīvībām ļautu veidot ģimenes un audzināt bērnus, Latvijā pašlaik nebūtu darbaspēka trūkums, lielākajās Latvijas pilsētās nebūtu minoritāšu vairākums pār latviešiem. Viņiem atņēma dzīvības, un joprojām nav nosaukti īstenie kara pasūtītāji. Pie skaļākām slepkavībām taču parasti meklē pasūtītājus. 

4.maijs 2018, 14:18
A.Balts

Precīzi Anton! Tur nav ko piebilst!

Antons Mikoss

Divi nezvēri sāka 2. pasaules karu un genocīdu kopīgi un draudzīgi pret mierīgām valstīm. Tad savstarpēji saplēsās. 

Kā mūsu kangarvara pieļauj te vēl ārdīties ļaunuma impērijas nezvēriem un viņu pēcnācējiem 9. maijā? Lai brauc uz Berlīni un tur ārdās!

4.maijs 2018, 14:28
Ivars Liepins

9,maijs ir svētki krievu fašistiem

8.maijs 2018, 9:16
Ilona Niedre

Te tā īpatnēji.. Vācu armijas kapitulācijas akts tika parakstīts divreiz. 8.maijā parakstītais neapmierināja PSRS. Un kas? Latvijā padomju laikā atzīmēja 9.maijā. Daudzi no mums pieminēja savējos tieši šajā dienā desmitgadēm. Te ir arī ieraduma štelle. Arī mana oma, represēto biedrības vadītāja, pirmā Latvijas laika senatora meita, 9.maijā pieminēja, pēcāk arī savu vīru. UN TAD? 

8.maijs 2018, 18:24
Selma Kregere

izskatäs,ka vajadziigs referendums,lai oficiäli Latvijä aizliegtu kaut kädu uzvaras svineeshanu.Luudzu,lai brauc tur,kur bija uzvara.Latvijä tä ir OKUPANTU uzvara!!peec tam säkäs latvieshu tautas izniicinäshanas programma.latvju tautai tik lieläs shausmas säkäs tieshi peec vinju uzvaras.vai tad Eiropä,kas bija ierauta karä tä svin kä LV okupanti?

14.maijs 2018, 8:57

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas