Kristietība - cilvēku mānīšana un naudas izspiešana?

Arbuzs

Tauta, skaties un paplašini savu redzesloku! https://youtu.be/5_-QZcXJxkQ

21.februāris 2018, 18:00 (21.februāris 2018, 18:01 - labots)
@nderson

..kristietìba pati par sevi ir noziedzìga, vèl neesmu redzèjis ne tikai atvainošanos, bet arì kompensàcijas par krusta karos izkautajiem senčiem. Nogalinàt dieva vàrdà? To ir spèjìgi tikai pèdèjie padibeņi. Un mùsdienu kristieši? uz ko jùs cerat? Jùsu reliğija ir bùvèta uz miljonu cilvèku asinìm. Jùsu dievvàrdu sludinàtàjiem lielàkà bauda ir mazu zènu dupsìši. Un jùs to pieņemat/pieļaujat... cerams par to ellè jùs kùpinàs nožèlojamàs gnìdas.

21.februāris 2018, 22:01
Maris Orbidans

Kristietība, protams, ir cilvēku krāpšana un naudas izmānīšana.  Ar aizliegumu pret to cīnīties gan nebūtu īsti demokrātiski. Tā vietā vajag organizēt dažādas izglītojošas aktivitātes, kur izskaidro, ka tā ir izdomāta reliģija. Piemēram, varētu būt tāds TV šovs "jaunais ateists" vai podkāsts internetā. Varbūt ateisma mācību varētu ieviest skolās?

22.februāris 2018, 21:53
Itamārs Toledano

MANS Latvijas dibens ir varen plašs. Kā savulaik PSRS.Tad nu caur manu Vislatvijas Skolnieciņa Dibena Dievību paplašiniet savu REDZESLOKU!

Cieņā, jūsu Dievu Dibens.

Cieņas Dievu Dibens.

23.februāris 2018, 23:36
Tautas balss

To Elijah.

Lai gan esmu Latvijā ļoti slavens, manā vārdā rakstīt nav ieteicams. Apkakāšu!

Cieņā, Visas Latvijas Dibenu Dievības Skolnieciņš.

24.februāris 2018, 13:59
Tautas balss

N. dersoņa (21.februāris) zilais dupsēns ir piedirsis visu Tauta runā portālu un savu elli - arīdzan.

24.februāris 2018, 14:06 (24.februāris 2018, 14:08 - labots)
Guna Vīksne

Sava taisnība jau Skolnieciņam ir. Es arī neatbalstu kristietību. Arī mans uzskats ir slepkavnieciska ticība, kas tika uzspiesta ar varu un kaudzi līķu. Plus baznīca apspieda sievietes senajos laikos, kad ievietes necīnījās par savām tiesībām (protams tāda nav tikai kristietība. Musulmaņiem ar īpatnējs Dievs, kas sluduna mieru, bet viņa vārdā nogalina). Bet to aizliegt nezinu gan. Lai jau cilvēki tic kam viņi grib. Tā ir viņu pašu izvēle. Mana izvēle ir neticēt tam visam Un kam tic visi pārējie mani tas nesatrauc un man vienalga līdz brīdim kad man ar to sāk bāzties virsū.

28.februāris 2018, 12:58
Tautas balss

Redzi! Tai līķu kaudzei drīz (agrāk vai vēlāk) arī tavs līķis piebiedrosies. Tāda nu reiz it tava IZVĒLE, un nevienam pat prātā nenāk TĀDAI izvēlei VIRSŪ BĀZTIES.

Bet Dievs tikai VIENS. Un Viņš raugās no debesīm un vēro, vai KĀDS  gudrs neatrastos. Un  Vīksne nudien tāda nav, jo garīgos jautājumos vīkstīties neder.

Cieņā, Dibenu Dievu Skolnieciņš.

1.marts 2018, 14:13
Jānis Rubīns

Ļoti. cien. Vita Avotiņa, augst. god. Turla, Lāča kungi! Vienalga ko Jūs šeit nerakstītu baznīcas aizstāvībai  (ne TICĪBAS), piekrītu ikvienam, kurš raksta, ka tā ir prasmīga, smalka, izveicīga un iejūtīga naudas "atmazgāšanas" vieta no jebkura, kurš to apmeklē, bet īpaši, kuru zināšanas, dažādu iemeslu dēļ, nav pārāk labas. Es ļoti cienu daudzu mācītāju strādāt prasmi ar cilvēku. Patreiz zinu tādu baznīcu, kurā, manuprāt, sakoncentrēts VISS LABAIS, kas nepieciešams baznīcā cilvēka ne tikai garīgai izaugsmei, mainībai uz labo, bet pat tālākejai personīgā dzīvē: darbā, mīlestībā, kultūrā utt. Baznīca, kurā arvien vairāk un vairāk pulcējas cilvēku! Kurā neviens "nespiež" pat morāli maksāt - ir kastītes ziedojumiem bez aicinājuma "Ziedo!", netiek prasīta jebkāda cita maksa (draudzes nodoklis vai, piedodiet, kā to sauc!, kas vēl tur jāapmaksā). Šo baznīcu apmeklē gan tie, kuri, protams tic, gan tie, kuri svārstās, gan pilnīgi skeptiķi, jo tā ir OTRA SKOLA aiz mūsu valsts pedaģoģijas iestādēm, citādi to nenosauksi! Bet, man ir bailes nosaukt šo izcilo baznīcu, salīdzinot ar tām, kurās strādā mācītāji, kuri tīši jeb netīši, bet ļoti prasmīgi "izēda"Juri Rubeni! Citādi šo "procedūru" nevar nosaukt! Laikā, kad notika trešā vai desmitā - uzskatu, ka skaitam absolūti nav nozīmes - valsts neatkarības reanimācija, tad Juris Rubenis no visiem tiem, kuri viņu publiski ķengāja tagad, bija VIENĪGAIS ar tik plašu uzstāšanās diapazonu, konkrētību un ... bezbailību! Tāpēc vienalga, ko Jūs augstākminētie rakstītu šeit uz šo brīdi aizstāvībai, NETICU LATVIJAS baznīcas godprātībai! NETICU! 

Guna VĪKSNE! PALDIES JUMS! Absolūti piekrītu!

2.marts 2018, 9:19 (2.marts 2018, 9:23 - labots)
Elijah

ĢEĶIS SAKA SAVĀ SIRDĪ:''DIEVA NAV!'' SAMAITĀTA UN NEJĒDZĪGA IR VIŅU DZĪVE, NAV STARP VIŅIEM NEVIENA, KAS LABU DARA. DIEVS SKATĀS NO DEBESĪM UZ CILVĒKU BĒRNIEM, VĒRO, VAI IR KĀDS GUDRS, KAS MEKLĒ DIEVU. BET VISI IR NO VIŅA ATKĀPUŠIES, VISI IR IZVIRTUŠI UN NEKRIETNI; NAV, KAS LABU DARA, NAV IT NEVIENA. (...) VIŅI ĒD GAN DIEVA MAIZI, BET DIEVU VIŅI NEPIESAUC.

2.marts 2018, 10:21
Anita Ozola

Kur beidzas zināšanas,tur sākas tumsonība un māņticība! Var jau pielūgt jūdu svēto,bet latviešiem tālajā senatnē bija savas dievības,dainas un tradīcijas,kas vardarbīgi tika pārtrauktas,uzspiežot svešzemju ticības...Jūdas... Jeruzaleme...Jordāna....Jēzus...

Dievs...Daba...Daugava...Dainas...

5.marts 2018, 14:05
Tautas balss

alahs_arābs tuksnesī_Asva_abrakadabra_Arštate

Hitlers_Hans in glūck_Hamburga_Hāvele_Heine

Pops_Putlers_Perma_PSRS_Pečora u.t.t.

Un nemaz nav jāsākas ne tumsonībai, ne māņticībai, lai visu piesauktu.

Bet  ir JĀSĀKAS zināšanām, lai saprastu, ka VIENS ir Dievs, viens ir pasaules un visa, kas tajā, Radītājs, un VIENS ir Pestītājs, un VIENS ir Svētais Gars, Kas visu atkal dzīvu dara.

Vieglāk ir vientiesim, kas to saprot un apzinās, nekā ''gudram'', kas ar savu gudrību priekš elles piķi vāra.

Cieņā, VSDD.

5.marts 2018, 19:42
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

TU -- utainais valstsvalodīgais bezsmadzeņu sektant - VERITOFOBIJAS traumētasis . garīgi slimais - tava smirdīgā nacionalā valsts nav nekas cits kā dažu aptraskušu bezdievīgu pusžīdu pasludināta bezdieva reliģijska sekta - tava kroplā valstsvalodas izpratne ir ķecerība labam latvietim kas reālaja pasaulē dzīvo labā ticībā un pastiesībā - Tava utainā un tārpainā republika it tikai tarakāni tavos autoroitāra un totalitara swektantu tirāna murgos - utainie latvaņu pidras un mēslu vaboles latvāņos šādu falšās nacionālās reliģiskās figņas sludinatāju apstulboti gatavi kā plēsīgi lopi uzbrukt normāli domājošajiem un normali jūtošajiem -- tiem kuriem ir Dieva atziņa un tāpēc ĪSTĀ Gudrība -- un tāpēc LABA TICĪBA (( īsto lietu īstā stāvikļa zināšana )) -- TU apdraudi tos kas dzīvo PATIESĪBĀ (( prata stāvokļa atbilstībā pobjektīvajai realitātei )) .....

 

tadiem ka tev ellē līdz pasaules galam būs karstas pannas jālaiza ---- Dievs ieņirdz par tiem kas meģina Dievu noliegt ---'ES SAMAITĀŠU GUDRO GUDRĪBAS --TĀS BŪS TIKAI AIZSPRIEDUMU TARAKĀNI KAS LOZŅĀS PA TAVA miesīgā PRĀTA NOKVĒPUŠO UN GEIZO , ZIRNEKĻU TĪKLIEM APAUSTO UN MUŠU NODIRSTO SPOGULI - tas pareizi nereflektēs gaismu - BEZ MANIS TEV NEREDZĒT ĪSTO UN PATIESO Īstā Gudrība par sevi saka "" ES STAVĒJU BLAKUS KAD ZEME TAPA DIEVA ROKĀS "" ........ ATJĒDZIES STULBENĪT -- APKLUSTI UN PADOMĀ --- ĀRPUS TEVIS TAČI IR KAUTKĀDA REALITĀTE -- TU TAJĀ ESI IELIKTS Kā JAUNS MŪKS KAS SAVU GRĒKU DEĻ KLOSTERĪ NODOTS --- UN KLOSTERA STARECS VIŅAM IEGROZA GALVU VIETĀ SĀKOT AR GALVENO PATIESĪBU :: "" īstā reālā pasaule - tas kas patiesi IR (( мир сущий )) lielākotiesu nav acīmredzama ,, un redzamā daļa nepavoisam nav tāda kā izskatās "" ..... tāpēc ""tev būs Dievu -savu kungu, kurš sevi tev priekša stāda NOSAUCOT SAVU VĀRDU ""Я СУЩИЙ -- ES ESMU ESOŠAIS"" ..... "" , ATZĪT PAR VIENĪGO .. TIKAI TO VIEN KLAUSĪT UN PIELŪGT -- TIKAI TO KAS TEV APKĀRT PATIESI IR --TIK TO KAM PIEMĪT 'ĪRA"" TEV BŪS SVĒTU TURĒT .... PĀRBAUDI VISU --PĀRBAUDI DIEVU -PARBAUIDOI PATS SEVI -- UN TU ATZĪSI PATIESĪBU GALU GALĀ ... PATIESĪBA TEVI DARĪS BRĪVU =--NE GĻUKAINI CILVĒKI NE TU PATS SEVI NEVARI PESTĪT -- TIKAI PATIESĪBA PIE KURAS TU ESI AICINĀTS IET LABĀ TICĪBĀ TEVI ATBRĪVOS --- kad tev šai ceļā gudrības pietrīkst lūdz to no Svēta Gara -- tas tev visu mācīs un atgadfinās

17.marts 2018, 11:41
Elijah

''BET BEZDIEVJI IR KĀ SAVIĻŅOTA JŪRA, KAS NEVAR RIMT, BET KURAS ŪDEŅI UZVANDA DŪŅAS UN DUBĻUS. BEZDIEVJIEM NAV MIERA!'' saka mans Dievs (...) Tik nejēga to nesaprot,un nelga to neņem vērā!

18.marts 2018, 13:08

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas