Kristietība - cilvēku mānīšana un naudas izspiešana?

Itamārs Toledano

Publiski paziņoju, ka esmu mainījis savu identitāti, jo nopietnu pārdomu rezultātā manās smadzenēs (ekskrementu vietā) ir parādījusies kāda vāja pelēkās vielas atblāzma, kas man ļāva apjaust, ka esmu pīšļī un putekļi, bet dievībai neklājas no sūdiem sastāvēt,  ta kā, visi maldi par to, ka esmu pusdievs, ir rezumējušies vienā secinājumā - ir nožēlojami, ka mana kuce atnesās, pirms man līdzīgu mēslu abortēja. Caur to šo pasauli esmu nepiedodami piegānijis, piemēslojis un piedraņķējis, un es ceru, ka, pirms nosprāgstu, elle mani DZĪVU neaprīs.

Cieņā, Vislatvijas Skaudības Skolnieciņa Dibens (VSSD).

7.februāris 2018, 21:09 (7.februāris 2018, 21:18 - labots)
Arbuzs

 Esmu kļuvis tik slavens, ka pat viltus profilu kāds (kāda) ir uztaisījis. 

7.februāris 2018, 21:51
Itamārs Toledano

IDIOTIJA dara slavenu, bet NE VISI atļaujas būt un kļūt par idiotiem, lai slaveni TAPTU.Ar viltus profilu, vai ar vientiesīgu - alga viena, jo visi šeit virs zemes vien brīdi esam. Šodien vēl šeit, bet vai rīt... - garantijas nekādas!

Cieņā, Vislatvijas Dibenu Dievības Skolnieciņš; -a.(VDDS).(Ar pareizo profilu).

7.februāris 2018, 23:44 (7.februāris 2018, 23:46 - labots)
Briedis

TO: VSSD

Idioti ir tie kas cenšas uzspiest savu viedokli citiem, katram ir savs prāts uz pleciem, kādam tā ir mazāk, kādam vairāk. Tas jau atkarīgs no gēniem un vecāku audzināšanas, kas cilvēka psihi ietekmē vēlāk visas dzīves garumā. 

Tava reklāma Skolnieciņam patiešām strādā, ar šo profilu Tu pievērs vēl lielāku uzmanību viņa teiktajam.

Man tikai rodas jautājums, no kurienes tevī viss šis naids ? Vai tiešām Tu, kristietis būdams, vari atļauties tā runāt ? Vaitad tev nebija jāsludina labais ? Nesaprotu cik dziļi Tu esi iekritis šajā prāta aptumsumā, bet izskatās ka Tev vairs palīdzēt nav iespējams.

9.februāris 2018, 12:26
Itamārs Toledano

Paldies, mīļais, par labajiem vārdiem! Mans profils tagad patiešām ir ĻOTI populārs palicis, un visi tagad pievērš ļoti lielu uzmanību katram manam vārdam.Man jau gēnos šie vārdi ierakstīti, un visas dzīves garumā tie mani pavadīja, un tagad,kad Kaulainās  elpa mani nedaudz skārusi, saņemu arī izcili labu vecāku audzināšanu.

Bet jautājums, KAS TEVĪ RADIES, ir lieks. Es naida nepazīstu, un esmu mīlas pilns pret visiem,un īpaši pret tevi. Lai mēs mīlā vienojāmis, ak dārgais , Bierdi! Un mans prāta aptumsums ir aiz mīlas pret tevi, dārgais biedri Bierdi, un viss, kas manī LABS (īpaši jau mana mīlas vieta) ir tieši tev un mūsu bērniem domāta.

Cienā, tavs Vislatvijas Spītības Dibena Skolniečiņš (VSDS).

Raksti atkal, gaidu ilgodamies!

9.februāris 2018, 17:03 (9.februāris 2018, 17:04 - labots)
Anita Varslavāne

Skolnieciņ, kas tie tādi Latvju dievi? Prasu tādēļ, ka nezinu

10.februāris 2018, 21:46
Anita Varslavāne

Un kādēļ nerādi savu ģīmi? Baidies?

10.februāris 2018, 21:48
Itamārs Toledano

To Vārstlovaine.. Jā, baidos ĻOTI! Un, ne bez pamata, jo Latvijas dievi ir pezda un piža.

10.februāris 2018, 23:01
Anita Varslavāne

Ņem vērā-Dievs ir pacietīgs, Viņš negrib, lai arī tādi, kā tu, aizietu pazušanā. Bet- Dievs var būt arī iznīcinoša uguns. Met nu savas bērnišķības pie malas, laiks kļūt par pieaugušu .

13.februāris 2018, 11:56
Ilva Saule

Reliģiju kā tādu nevar un nevajag likvidēt, tā nu cilvēks ir iekārtots, ka kaut kam ticēs vienmēr. Kam ticēt- Mārai un Pērkonam, Toram, Budam, Šivai vai vienam senebreju moceklim- tā ir katra paša izvēle. 

Vienīgais, kas, manuprāt, būtu jaiznīdē no zemes virsas, ir katolicisms. Tie nu ir tie, miesas baudas noliedzošie tēviņi, kuri tup uz pasaules un izvaro mazus puisīšus (ASV Bostona gadus 15 atpakaļ, piemēram), un tikai. Meitenītes nē, jo tās tak esot "netīras"! Un tad nu pēc tam ļautiņi brīnās, no kurienes pasaulē tik daudz homoseksuālu vīriešu... pēc tam, kad kāds morāls kroplis ar krustu kaklā un gredzenu pirkstā ir paņirgājies.

Ak, te daži gudrinieki izsakās, ka baznīca nezogot? Katoļu baznīca to dara jau vairāk kā 1500 gadu garumā! No kurienes tad viņiem būtu tik daudz īpašumu jau kopš seniem laikiem, zemes īpašumi un namīpašumi, un par kādiem līdzekļiem radīja Vatikānu?! Vēsturi kaut cik pārziniet? Nu, labi, kaut kas varbūt ir mantojumā atstāts vai uzdāvināts, tomēr lielākā daļa ir iegūta ne jau nu sūri, grūti strādājot! Atsavināja īpašumus par 10-tās tiesas laicīgu nesamaksāšanu un nez kādiem vēl gŗēkiem, it kā kāds tiem treknajiem vēderiem kaut ko būtu bijis parādā, it kā kādam būtu pienākums uzturēt puseinuku un pederastu baru! Katoļu baznīca vienmēr ir uzvedusies trakāk kā Viskrievijas rekets, a te daži saka, ka viņi nezogot... :D

Un tie krusta kari... katoļu baznīca bija tā, kas savulaik vervēja dumiķīšus, kuri atdeva savas dzīvības par neliela ļaužu pulciņa reliģiski fanātiskajām idejām arābu (saracēņu) zemēs. Un katoļu baznīca bija tā, kas bija par ieganstu latviešu tautas paverdzināšanai 700 gadu  garumā.

Un tā varētu turpināt un turpināt...

13.februāris 2018, 16:48 (13.februāris 2018, 17:01 - labots)
Anita Vaivare

Dieva miers ar Jums.

14.februāris 2018, 1:29
Elijah

Vispār jau Dieva mers no Dieva nāk, ne no cilvēkiem. No cilvēkiem nāk liekulība,izlaidība, skaudība,zagšana, elku kalpība,nepatiesība, meli un viltus, u.t.t..

Dieva miers ir JĀLŪDZ.

15.februāris 2018, 10:01
Laura Otsone

Šobrīd laikam ir 101 reliģija kurai var ticēt,  bet nu Dievs principā ir viens, baznīcas, sektas tas ir tikai kaut kāds viduslaiku izdomāts starpnieks, neviens jau īsti nezina kādi bija tie svētie raksti utt. tie jau ir izlaboti n-tās reizes lai cilvēks būtu vergs baznīcai un klausītu tās dogmas, bet baznīckungs tas ir tikai sava veida lektors kas to pasniedz. Ja cilvēks tic Dievam tad nevajag pat baznīcu lai izsūdzētu grēkus to jau var darīt jebkurā brīdī un dievs piedos, un pat bez baznīckunga.

18.februāris 2018, 12:09
Arbuzs
19.februāris 2018, 6:46 (19.februāris 2018, 7:50 - labots)
Itamārs Toledano

To Laura Olsone.

Reliģija ir tikai VIENA, bet ticības divas. Vieni tic Dievam, citi - velnam.Visas JUKAS no velna nāk, un VIŅA kalpi visos formulējumos, un savā lietu un to cēloņu  izpratnē kuļas kā velns pa nātrēm. GUDRAM tas viss atkrīt, jo VISS tāpat skaidrs, ka jebkurš (kas Dieva nepazīst) ir VERGS paša maldiem, VERGS paša neticībai, VERGS paša samaitātībai un izlaidībai.Bet baznīca ir DIEVA iestādījums, un kas Dievu meklē, tam Tas baznīcā jāmeklē, jo nav citas vietas virs un apakš zemes, kur To meklēt.Bet grēkus var sūdzēt 24 stundas diennaktī, un tam īpašas vietas nav jāmeklē.

Cieņā, jūsu Vislatvijas Skolnieciņa dieva Dibens (Latvju dieva Dibena Skolnieciņš)

19.februāris 2018, 13:48
Arbuzs

Ak, man ir dubultnieks vai dubultniece, kam iztēles trūkst, lai izdomātu sev kādu citu vārdu. Latviešiem ir jāatbrīvojas no verga gēniem, t.i., kristietības: baznīcas un mācītājiem, un kristietības simbolikas.

19.februāris 2018, 15:55 (19.februāris 2018, 15:57 - labots)
Itamārs Toledano

Idiotija nav JĀIZGUDRO, jo tā ir REĀLA. Kamēr virs zemes būs nelgas, kam smadzeņu vietā sūdi, un kas domā ar dibenu, tas ir JĀATGĀDINA, lai naivie un nejēgas uz šīm elles maldugunīm NEUZĶERAS.

Cieņā, Vislatvijas Dibena Dēla dievs (CIEŅĀ, VISLATVIJAS IDIOTU UN KRETĪNU SKAUDĪBAS PUPPTURIS). Vislatvijas Vislielākā Cieņa! Vislielākais Izgudrojums Cieņā!

19.februāris 2018, 17:58
Jons Plunts

Un saakotneejo jautaajumu  - Abet protams.  Visa taa abrahamisko religjiju trijotne - juudaisms, kristietiiba, islams - ir iipashi izceelusies ar masu noziegumiem, un shamo sludinaashana buutu jaaizliedz kaa noziegums pret cilveeci.  Nacisms piemeeram jau ir aizliegts kaa noziedziiga ideologjija un turpat buutu jaatrodas arii komunismam un aabrahamiskajaam religjijaam.

un zhirafeen, delfu daamiigaas sadaljas izceljas ar to ka turienes daamiigaa redakcija histeeriski dzeesh araa un blokjee komentaarus, kas neatbilst vinju pashu caciigajaam slimajaam religjiskajaam novirzeem. Liidz ar to objektiiva diskusija tur nav iespeejama, ja vienu taas pusi delfu smerdeles izdzeesh.

20.februāris 2018, 18:54
Sniegavīrs Olafs

cilvēks kurā par lietām, par kurām viņam nav nekādas sapratnes. Ir acīmredzami, ka cilvēks nekad nav bijis iesaistījies, piemēram, kādā draudzē, kur tad no iekšnienes var visu labāk redzēt. Cilvēks tic manipulatoriem, nevis pats izdara secinājumus no savas pieredzes. 

20.februāris 2018, 23:10
Elijah

KAS SAVU CERĪBU LIEK UZ NĪCĪGĀM LIETĀM, UZ PELNIEM, TO MALDINA VIŅA PIEVILTĀ SIRDS UN APMĀTAIS PRĀTS, KA VIŅŠ NENĀK PIE GARĪGAS SKAIDRĪBAS, LAI JAUTĀTU: ''VAI TIE NAV MALDI, UZ KO ES PAĻAUJOS?''.

20.februāris 2018, 23:33

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas