Tautai jāzina savi "varoņi"!!!
Vai un cik svarīgi Jums zināt par bijušajiem VDK aģentiem Latvijā?
Demokrātiju veidoja komunisti,kriminālie,un KGB,šī trijotne sagrāba varu,izveidoja saucamo ķēdi,kur izlaupīja Latviju,un dotajā brīdī,atrodas pie varas,un nekad izzadzējus neiesēdinās ieslodzījumā, par valsts mantas piesavināsanos lielos izmēros.Mēs labi redzam,kā tika izveidots OIK-a,pilnīgi atklāti APZOG mūsus.Nezinu pēc kādiem OMA liikumiem aprēķina patēreto enerģiju klientam.Mēs ar saviem neaatbilstošiem maksājumiem par kw.st.atbalstam šos apzadzējus.
Man svarīgi , jo daudzi vārdos bļauj , ka ir patrioti ! Bet vai tā reāli ir !? Tas ir mans jautājums !
protams svarīgi,piemēram manas sievas tēva brāli čekists brūna frīdis, nobrauca,aizveda,un noslīcināja zeltiņu karadaļas teritorijā-kosuliņā,vēl vietu pateica....(pamēģini tikt neviena nemanīts daļā,naktī....un vēl raķešu)to man pastāstīja viņa līdzbraucējs tikai pēc kādiem gadiem 10!!!,lai nu abi ir gatavi,bet to uzvārdu gribu redzēt!!!!
Ne jau tikai čekisti vārdā jāsauc. Vārdā jāsauc visi kam bija jelkāda karjera padomju režīmā, jo viņi visi ir kolaboracionisti. Manuprāt sabiedrības mācības un zinātniskā komunisma pasniedzēji ir 100 reižu lielāku ļaunumu nodarījuši, kā kāds ierindas stukačs, kam čeka mantas iespīlēja.

Latvijas ienaidnieki jau ļoti priecātos,ja mūsējie sāktu aktīvi kasīties savā starpā - "tu, tu un tu biji čekas aģents"; "tu pirms trīsdesmit gadiem mani tai VDK nodevi!". Tad tādi kā Grantiņš uzpeldētu virspusē,un ar tiem būtu visai viegli tikt galā.
90 % latvijas turīgie un politiķi no 90. gadiem - pārējie var arī masos palikt :)
90 % latvijas turīgie un politiķi no 90. gadiem - pārējie var arī masos palikt :)
Uzvārdus un vietvārdus neminēšu, takjau pirms 38 gadiem smerdeļi, s**muguras un skauģi mani kā padvaras naidnieku pataisīja paplašākai publikai par čekas aģentu, pašam to nezinot (nūū, pēc tam uzzinot gan). Pēc intervijas stūr`majā, kur pats sev izskatījos kā varons.¿Nu i? Izčakarēja mani, sačakarēja karjeru... Un kas tad kam tagad kasās pēc tam, kad viss jau noticis? Ejiet peles ķert, Lāčpuiši!
Nemaz nebrīnos, ja orgāninventāra sarakstā esmu vēl tagad naidīgs elements, jo ēdu principā tikai lētos cīsiņus ("ģimenes") un Īrijā sēnes nemeklēju.
tomēr šī Latvijas ienaidnieku meklēšana šeitam, vietējo un austrumžurku sagrauztos maisos šķiet labi ja smieklīga. Gaujmalas Peksi, mani apd**sa "savējie". Toreiz, bet ne tagad. Tagad - " it`s all over now, baby blue"...
Un kas buus ieguveejs no taa publiceeshanas?Paaris "patrioķiškas" savus slimiigos kompleksus apmierinaas?Un taalaak?Kas veel ticees tam sarakstam peec 30 gadu reviizijas aiz sleegtaam durviim?Visi svariigie jau sen ir izvaakti no tiem sarakstiem,palikushi ir vien nekam nevajadziigie un mirushie,bet visaada maaras zaaliites un ivari godmani....tur jau sen vairs nav atrodami
Solīt jau solīja gan,bet-NEDEVA ! Izgudroja dažādas lietas,ka tas būs slikti,jo VĒLĒŠANAS taču tuvojas un ja nu atklāsies ,ka kandidats ir MAISU SARAKSTOS - VIŅU VAR NEIEVĒLĒT! Mūsu tauta nav spējīga bijusi atstāvēt savu misiju un veikt to,ko vajadzēja jau daudz agrāk nepiekāpīgi pieprasīt!
Hallo, tas bija gandrīz 30 gadus atpakaļ! Vairumam no viņiem trīsreiz uz mazmājiņu palicis aiziet!
man pie vienas pakaļas .bet kas atklasies ka mans bračka tur ir ielīdis nejauši ,tad man bus kriška.un raganu medības tad jus mani uz mieta uzsedin;as
Nav jāzina. Latvieši jau bez tā ir gatavi cits citam rīkli pārgrauzt. Mēs vienkārši neesam spējīgi to visu adekvāti uztvert. Īpaši tie, kas padomju laikos nav dzīvojuši, un tādu nu jau ir daudz.