Eksperte atklāj, kurš pārtikas produkts var palīdzēt iegūt plakanu vēderu

tautaruna.lv 10.jūnijs 2023, 5:00
 
pexels.com
Liela daļa cilvēku pirms vasaras kārtīgi nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm, lai iegūtu, viņuprāt, savu perfekto augumu, lai varētu gozēties pludmalē. Svara zaudēšanas process nav ne viegls, ne ātrs. Tas prasa daudz laika un lielu apņemšanos.

Nav tāda brīnuma pulverīša, kuru iedzerot mēs uzreiz iegūsim savu sapņu figūru.

Taču ir dažādi triki, kas var lieti noderēt cīņā ar lieko svaru, piemēram, liekajiem kilogramiem vēdera apvidū.

Uztura speciālisti iesaka pievērst pastiprinātu uzmanību olbaltumvielu patēriņam. Ēdot pietiekami daudz olbaltumvielas, tās var palīdzēt veicināt svara zudumu. Daži no olbaltumvielu avotiem ir vērtīgāki nekā citi.

Medicīnas eksperte Džulija Aptone min, ka vislabākais olbaltumvielu avots, kas var palīdzēt samazināt tauku daudzumu vēdera zonā, ir olas.

"Lai gan neviens proteīns nevar samazināt vēdera tauku daudzumu, augstas kvalitātes proteīni var palīdzēt palielināt sāta sajūtu un samazināt tieksmi pēc ēdiena, lai palīdzētu jums zaudēt svaru un vēdera taukus," saka Aptone

Olas ir augstas kvalitātes olbaltumvielu avots, jo tās satur deviņas neaizvietojamās aminoskābes. Olu dzeltenumi satur barības vielu, ko sauc par holīnu, kas ir būtiska kaloriju dedzināšanas procesā un vielmaiņas regulēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas