Vīrietis iet bojā īsi pēc piedalīšanās milzu ēšanas izaicinājumā

tautaruna.lv 28.maijs 2023, 19:47
 
unsplash.com
Daudzas ēdināšanas iestādes saviem klientiem piedāvā piedalīties dažādos izaicinājumos. Ja klients spēs apēst mizlu porciju noteiktā laikā, tad tā viņam pienāksies bez maksas. Pateicoties tam, ka šādu porciju apmērs ir milzīgs, daudziem centieni uzvarēt izaicinājumā beidzas nesekmīgi.

Konors Flanagans no Glovejas, Īrijā piedalījās "Scotty's" slavenajā izaicinājumā "5x5", vēsta "Daily Star". Šī izaicinājuma noteikumi paredz, ka dalībniekam pusstundas laikā ir jānotiesā hamburgers, kas sastāv no pieciem 225 gramus smagiem gaļas gabaliem, piecām siera šķēlēm, piecām bekona šķēlēm. Papildus tam vēl šajā izaicinājumā jānotiesā 450 grami čipsu un 225 grami kāpostu salātu.

Konoram izdevās šo izaicinājumu veikt 22,5 minūtēs. Un viņš ir pirmais cilvēks, kas šogad "5x5" izaicinājumu ir pievarējis.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Vīrietis bija ļoti priecīgs par savu panākumu. Tomēr prieks bija īss un diemžēl viņa dzīvība izdzisa vien pāris dienas pēc izaicinājuma pievarēšanas.

Šobrīd mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrieša nāve nav saistīta ar piedalīšanos izaicinājumā, taču nav zināms, kāds ir patiesais Konora nāves cēlonis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas