Atsakoties no viena dzēriena, sieviete notievēja par 38 kg

tautaruna.lv 25.maijs 2023, 5:00
 
Pixabay.com
Stāsts par Lielbritānijas iedzīvotāju Andželu Dimmeri ir pārsteidzi miljoniem cilvēku visā pasaulē. 2007. gadā viņas svars bija 109 kg, un nepareiza dzīvesveida dēļ tas nepārtraukti auga. Ārsti viņai konstatēja cukura diabētu, raksta Daily Mail raksta.

Diabēts nebija vienīgā Andželas problēma - liekais svars liedza sievietei brīvi kustēties, viņa nespēja pārvarēt pat salīdzinoši nelielus attālumus.

Situāciju sarežģīja fakts, ka Andžela nedomāja par pareizu uzturu. Viņas ikdienas uzturs sastāvēja no ātrās ēdināšanas un divām glāzēm alus, taču ārsti uzstāja, ka atkarība no alus var beigties pat letāli, tāpēc sievietei nācies atteikties no šī dzēriena. Tomēr alus nebija vienīgais sievietes iemīļotais alkoholiskais dzēriens.

“Kādreiz man patika iedzert. Sarkanais un baltais vīns bija mans mīļākais dzēriens. Es nekad nedzēru pirmdienās, jo saka, ka vienmēr jābūt “sausajai” dienai, bet citās nedēļas dienās es izbaudīju dažas glāzes vīna. Brīvdienās varbūt vairāk. Es izdzēru apmēram četras pudeles vīna nedēļā,” presei stāstīja Dimmere.

Atteikšanās no vīra pirmos rezultātus deva pēc mēneša. Sieviete sev apsolīja, ka šis būs viņas pēdējais mēģinājums notievēt, un par īpašu motivāciju kļuva gaidāmais atvaļinājums Dubaijā.

Diēta bija vienkārša - sieviete atteicās no trekniem ēdieniem, sāka ēst mazāk saldumu, bet reizēm kā atlīdzību sev atļāva doties uz McDonald's. Tikai dažu mēnešu laikā viņai izdevās atbrīvoties no 38 kg liekā svara, kas deva vairāk spēka un pārliecības par sevi.

“Manā vecumā šis bija mans pēdējais mēģinājums zaudēt svaru, tāpēc nolēmu izmēģināt diētu. Man bija milzīgs stimuls, kad manas kleitas izmērs un cipars uz svariem samazinājās. Tagad es varu noiet četras jūdzes, trīs reizes nedēļā es apmeklēju sporta zāli, kur apmeklēju ūdens fitnesa un apļa treniņu nodarbības. Nekad agrāk to nebiju darījusi. Tagad nevaru ilgi nosēdēt uz vietas. Man patīk staigāt,” presei stāstīja sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas