"Sliktākā vieta uz zemes." Tūristi dalās iespaidos un aicina nedoties atpūsties uz šo pludmali

tautaruna.lv 27.marts 2023, 1:30
 
unsplash.com
"TripAdvisor" ir vietne, kas ļauj tūristiem dalīties iespaidos un ieteikumos par konkrētām vietām, pakalpojumiem, piemēram, ēdināšanas vai izmitināšanas pakalpojumiem, dažādām iestādēm. Pavisam nesen tūristi "melnajā sarakstā", vietā, kur citiem neiesaka nekādā gadījumā doties, ierindojuši kādu Lielbritānijas pludmali, ziņo "The Sun".

Tūristi vienu no Sautendonsī piekrastes pludmalēm pasludinājuši par "sliktāko vietu uz zemes" un brīdina citiem ceļotājiem turp nedoties. Bet kāds tam ir iemesls?

Sautendonsī ir viens no Lielbritānijas populārākajiem piejūras kūrortiem. Tomēr ceļotāji vietnē "TripAdvisor" aicina neapmeklēt vienu no šī kūrorta pludmalēm - Jubilee pludmali.

Kā izrādās, tad nesen, spēcīgo lietavu laikā, jūrā ir ieplūduši notekūdeņi, kā arī šeit "uzdarbojas" narkotirgoņi un ir pārlieku daudz klaidoņu.

"Sliktākā vieta uz Zemes. Izvairieties no pludmales, izvairieties no pilsētas, izvairieties no cilvēkiem," šādu atsauksmi vietnē rakstīja Džo.

"Vairāk narkotiku tirgotāju, narkotiku lietotāju un klaidoņu nekā jebkurā citā vietā," ar šādu atsauksmi dalījās kāds cits.

"Šausmīga vieta. Principā visi pludmalē darīja to, ko gribēja - smēķēja zāli, ļāva agresīviem suņiem skraidīt apkārt. Visur, kur tu ej, ir tikai atkritumi [...]," komentēja cits.

"Es nevienam neieteiktu šo pludmali, ja godīgi, bet īpaši cilvēkiem, kas ceļo ar maziem bērniem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas