Astroloģe nosauc efektīvāko notievēšanas veidu katrai horoskopa zīmei

tautaruna.lv 3.aprīlis 2023, 3:30
 
Atis Ieviņš/F64
Izrādās, cīņā ar liekajiem kilogramiem var palīdzēt ne tikai treniņi un diētas, bet arī zvaigznes. Astroloģe Vasilisa Volodina savā Telegram kanālā sniedz tievēšanas padomus katrai horoskopa zīmei.

Auns. Šīs zīmes cilvēkiem labi palīdz kosmētika: krēmi, masāžas, aparatūras procedūras. Bet neaizmirstiet par sportu!

Vērsis. Jūsu labākā izvēle ir periodiska badošanās.

Dvīņi. Dvīņiem galvenais palīgs ir sports (peldēšana, pastaigas, skriešana). Arī uztura speciālista padoms netraucēs cīņā ar lieko svaru.

Vēzis. Galvenā motivācija var būt kādas slavenas personas radikālas pārmaiņas - der aizņemties viņas notievēšanas knifiņus. Bet, pirmkārt, jāsamazina tauku daudzums uzturā.

Lauva. Te ir tikai divi ieteikumi: beigt uztraukties par svaru un nemitīgi svērties un uz divām nedēļām atteikties no saldumiem.

Jaunava. Volodina iesaka šīs zīmes pārstāvjiem izmēģināt ikdienas badošanos (1 reizi nedēļā). Tāpat saspringts grafiks palīdzēs novērst domas no ēdiena.

Svari. Lai zaudētu svaru, var pamēģināt ēst monoproduktus (dārzeņus, augļus, graudaugus, kefīru) divas dienas nedēļā. Turklāt konkurence Svarus jo īpaši labi stimulē - sacensties tievēšanā ar draugu.

Skorpions. Noslēpums ir vienkāršs: regulāras garas pastaigas svaigā gaisā (ideālā gadījumā 10 000 soļu) un pareizie vitamīni.

Strēlnieks. Vislabāk palīdz disciplīna. Skaitiet kalorijas un pilnībā atsakieties no alkohola!

Mežāzis. Astroloģe iesaka iziet spa procedūru kursu, kura mērķis ir zaudēt svaru, kā arī pēc pulksten 19:00 atteikties no ēšanas.

Ūdensvīrs. Šai zīmei ir jāatceras ūdens brīnumainais spēks un jāuzrauga dzeršanas režīms. Tāpat būs noderīgi analizēt ģimenes ēdienus, kas neatbilst pareizai uztura sistēmai, un piedāvāt tiem veselīgāku alternatīvu.

Zivis. Lai zaudētu svaru, vajadzētu atteikties no nejaušām uzkodām un ēst pēc regulāra grafika. Un arī motivēt sevi ar dāvanām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas