Pircēji pikti par preču izkārtojums veikalos; turklāt, tas tiekot sistemātiski mainīts

tautaruna.lv 2.marts 2023, 4:30
 
pixabay.com
"Twitter" kāda sieviete meklē cilvēku, kurš izstrādātu digitālu rīku, kas parādītu, kur tieši lielveikalā atrast konkrētu preci.

Tiem, kuriem nepatīk ilga vazāšanās pa veikaliem, labprāt vēlamo preci atrastu ātri un bez maldīšanās. Reizēm tiešām nav saprotams preču izkārtojums veikalos, turklāt, tas tiek sistemātiski mainīts.

Ance raksta: "Tā, kurš grib iztērēt baigo naudu (man) ļoti vajadzīgai lietai? Koncepts: interaktīvas pārtikas veikalu kartes, kur, meklētājā ievadot produktu, tas parāda, kur tas ir. Man vienmēr psihie nāk, kad es veikalā nevaru atrast, kurā nodaļā šoreiz zemesriekstu sviests būs. Paldies!"

Komentētājiem šī doma patīk: "Kādreiz man bija ideja uztaisīt pirkšanas saraksta aplikāciju, kas preces, balstoties uz pirkšanas datiem iepriekš, automātiski sakārtotu veikalam optimālā secībā. Un nebūtu jāskrollē, lai atzīmētu grozā ielikto, jo tas vienmēr augšā. Sanāca vēl labāk - sākās piegādes uz mājām :)"

Izrādās, ka kaut kas līdzīgs autores vēlmēm jau ir izstrādāts un arī darbojas. Ēriks: "Faktiski jau ir gatavas un pieejamas šādas cenu zīmes. Elektroniskais papīrs (tāds kā Kindle) cenu attēlošanai + Bluetooth Low Energy tags atsekošanai. Neesmu gan manījis Latvijā, ASV daudz kur."

Egils: "Mūsu vietējam pārtikas veikalam ir iPhone un Android applicācijas, kuras norāda aili kurā prece atrodas. Mājās uz datora sastādu pirmuma sarakstu. Aizeju uz veikalu, izvelku telefonu, un tas sašķiro to sarakstu pēc ailēm. Tad ar ratiņiem eju kur telefons saka kur būs tā prece."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas