4 pašas skaudīgākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 20.februāris 2023, 5:30
 
unsplash.com
Uzzini, kuras pēc astrologu domām ir pašas skaudīgākās zodiaka zīmes, vēsta "Stylecaster".

Vērsis

Par vienu no visskaudīgākajām zodiaka zīmēm uzskata Vēršus. Viņiem lielākoties skaudīs tieši materiālās lietas, kas jums būs, bet viņiem nē, piemēram, skaists dzīvoklis, glauna mašīna, dārgs apģērbs. Šī ir skaudīgākā zodiaka zīme un par lielu pārsteigumu viņi to nemaz nemēģina slēpt. Viņi atklāti pateikts vai parādīs to, ka ir greizsirdīgi un liks jums justies slikt par neko.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem neskaudīs jūsu materiālais stāvoklis, bet gan jūsu sabiedriskā dzīve. Dvīņiem patīk būt uzmanības centrā, visu pamanītiem, ja jūs viņu "aizēnosiet", tad viņi būs ļoti neapmierināti. Viņi vēlas, lai visiem viņi patiktu un būtu "populārākā" persona telpā. Dvīņi ir viltīgi, tāpēc uzmanieties.

Jaunavas

Jaunavām visbiežāk skaudīs citu veiksme profesionālajā jomā. Viņi ir karjeristi un vienmēr vēlēsies ieņemt augstāku pozīciju pār citiem. Viņi vēlas būt labākie un darīs visu, lai to panāktu. Reizēm viņi apzinās to, ka varbūt kāds cits ir labāks par viņiem, taču to nekad neizrādīs. Pats svarīgākais viņiem dzīvē ir panākumi!

Zivis

Esiet piesardzīgi brīžos, kad savu jauno mīlestību iepazīstināsiet ar Zivīm. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem skauž citu laime jeb attiecības. Viņiem patīk būt "cietēju" lomā, kad citi žēlo viņus par to, ka viņiem nav otrās pusītes. Viņi bieži mēdz izmantot citu laimi, lai runātu par savām neveiksmēm. Viņi nevēlas dzirdēt citu veiksmes stāstus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas