Astroloģes prognozē: kāda būs katras zodiaka zīmes Valentīna diena?

tautaruna.lv 11.februāris 2023, 9:20
 
unsplash.com
Pavisam drīz, otrdien, visā pasaulē atzīmēs visu mīlētāju dienu jeb Valentīna dienu. Astrolģes Stefānija Gailinga un Monika Holmsa izsaka prognozes, kādai jābūt šai dienai katrai zodiaka zīmei, raksta "Well and good".

Auns

Šo Valentīna dienu astroloģe Galinga Auniem iesaka pavadīt vieniem, kopā ar savām domām, lai iztēlotos kādu attiecību modeli viņi vēlas. Radot prātā ilūziju par perfekto pasauli, vieglāk to būs realizēt nākotnē.

Vērši

Pēc astroloģes Galingas domām Vēršiem šajā dienā būtu jāpievērš lielāka uzmanība platoniskajai mīlestībai. Tas nenozīmē to, ka šajā dienā būtu jāatsakās no sava partnera, vai ieplānotā randiņa, bet ir jāvelta laiks arī, piemēram, draugiem, lai pateiktu to, cik ļoti daudz viņi jums nozīmē.

Dvīņi

Šai zinātkārajai zīmei Valentīna dienā būtu noderīgi paplašināt savu redzesloku un to aizvadīt multikulturālā gaisotnē. Dvīņiem patīk mācīties un padodas dažādas valodas, tāpēc pārsteidziet savu mīļoto un iemācieties pateikt "es tevi mīlu" vairākās valodās.

Vēzis

Astroloģe Holmsa min, ka Vēžiem šajā dienā būtu vērtīgi saprast un izanalizēt dažādas lietas savās attiecībās, kas tajās strādā un pie kā vajadzētu piestrādāt. Šī diena būs ideālais laiks, lai saprastu, vai jūs patiešām vēlaties attiecības ar savu partneri. 14. februāris būs pagrieziena punkts jūsu attiecībās, tās var kļūt stiprākas, vai arī nolemsiet iet katrs savu ceļu.

Lauva

Lauvas šo Valentīna dienu ir ilgi gaidījušas. Tāpēc vēlēsies šos svētkus aizvadīt īpaši. Svarīgi ir jau laikus padomāt par to, ko vēlaties darīt šajā dienā, kādas dāvanas vēlaties pasniegt, lai pēdējā brīža plānošana nesabojā svētkus. Veltiet laiku un enerģiju tam, lai partnerim pasniegtu īpašu dāvanu.

Jaunava

Jaunavas īsi pirms Valentīna dienas būs emocijām pārņemtas. Viņas vēlēsies, lai šī diena būtu perfekta un ļoti romantiska. Tomēr esiet uzmanīgi ar savām vēlmēm, neizsapņojiet nereālas lietas, lai nenāktu vilties. Šajā dienā atmetiet visu aizvainojumu un piedodiet dažādas lietas savam partnerim.

Svari

Astroloģe Holmsa aicina Svariem šajā dienā nebēgt no savām jūtām un "neslēpties" darbos, bet gan izbaudīt šo dienu. Ja nevēlaties vai jums nav partneris ar ko svinēt šos svētkus, tad vienkārši baudiet šo dienu kopā lielākā kompānijā. Atpūtieties un izbaudiet mierīgu, jautru vakaru, tas jums nāks par labu.

Skorpions

Šī Valentīna diena Skorpioniem būs ideāla, ja to aizvadīsiet nevis kādā burziņā, vai restorānā, bet vienkārši mājās. Vakars būs romantisks un mīlestības pilns. Astroloģes iesaka Skorpioniem svinēt svētkus vai nu savās mājās, vai doties pie kāda ciemos.

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmēs pārstāvjiem labāk patīk savu mīlestību izrādīt, nekā runāt par jūtām. Tāpēc šajā Valentīna dienā Skorpioniem ieteicams runāt par savām jūtām ar partneri, pasakiet, cik ļoti viņu mīliet. Vai arī, ja neesat attiecībās, tad šī būs ideāla diena, kad atzīties savai simpātijai mīlestībā.

Mežāzis

Astroloģe Holmsa min, ka šī Valentīna diena būs ideālais laiks, kad beidzot apzināties savu vērtību un to, ko vēlaties savā dzīvē, tai skaitā, ko sagaidāt no partnera. Skaidri apzinoties šīs lietas, jums būs vieglāk saprast, ko ne tikai vēlaties jūs, bet arī jūsu otrā pusīte. Strēlniekiem ir grūti runāt par savām jūtām, to viņi dara reti, 14. februāris būs īstā diena, kad to beidzot darīt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 14. februāris sniegs nepieciešamo pārliecību un pašapziņu. Šajā dienā jūs sevi patiesi iemīlēsiet un uzplauksiet. Jūs apzināsieties savu vērtību. Un zināsiet, ko vēlaties un tajā pašā laikā negribat, ieklausieties savā iekšējā balsī.

Zivs

Zivis šobrīd izdzīvo savu sapni un ir patiesi laimīgas. Tāpēc pavadiet šos svētkus "viegli". Neieplānojiet lielas lietas, neraizējaties par sīkumiem. Vienkārši baudiet Valentīna dienu. Dariet tādas lietas, kas liks jūsu dvēselei spiegt jeb piepildīs jūs garīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas