„Ienākušies nenormāli čččiiillllli pipari, stādi pirkti kā paprika!
Iesakāt, ko sadarīt?” Dārzkopju grupas biedri ir atsaucīgi un piedāvājas dažādi palīdzēt un izrādās, ka viņa nebūt nav vienīgā, kas šitā iepirkusies - ir arī bēdumāsas.
„Šie izskatās pēc habanero. Ja neko citu nevar izdomāt kā lietot, tad var sakaltēt un būs asie pipari vairākiem gadiem. Ja grib sasmalcināt, iesaku uzvilkt gumijas cimdus, jo TIEŠĀM ir asi. Kodīs arī acīs. Ja gribēsiet samalt kaltētus, tad iesaku to darīt ārā.”
„Es tādus audzēju. Tie ir ļoti labs līdzeklis pret vēzi un tā metastāzēm. Zinu sievieti , kura pilnībā uzveica limfomu. Sablenderēja un lika brendijā, noturēja un katru rītu pirms ēšanas pa ēdamkarotei.
Es šos habanero lieku pie lečo un gatavoju ziemai saldskābo čilī mērci, kas der visiem ēdieniem.”
„Vāri zapti! Sešas saldās paprikas + 1asā vai čili, ievārījumu cukurs, baltais vīna etiķis un drusciņ sāls.
Es tās paprikas sablenderēju, un tad vāru.
Sēklas ir vēl negantākas par pašu pāksti.
Vispār vari eksperimentēt, kā vajag.”
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram kanālā.