Stjuarts atklāj, ko nekādā gadījumā nevajadzētu darīt lidojuma laikā

tautaruna.lv 1.oktobris 2022, 17:20
 
pexels.com
Stjuarts Tomijs Cimato sociālajā medijā "TikTok" nosauc piecus "nerakstītus likumus", kurus vajadzētu ievērot ikvienam lidmašīnas pasažierim.

Stjuarts no ASV atklāj, ko drīkst un ko nekādā gadījumā nevajadzētu darīt ikvienam, kurš nolēmis ceļot ar lidmašīnu.

Viens no svarīgākajiem "nerakstītajiem likumiem", viņaprāt, ir, ka nekad nevajadzētu atbalstīties vai pieskarties lidmašīnas logam.

"Jūs nezināt, cik cilvēku vai bērnu ir noslaucījuši rokas vai citas lietas pret logu," norāda stujarts. Viņš atzīst, ka logi ir ļoti antisanitāra vieta.

Ja jums lidojuma laikā ir nepieciešams apmeklēt labierīcības, stujarts iesaka nepieskarties ar "pliku roku" poda skalošanas pogai. Labāk pogu nospiest izmantojot salvetes. Līdzīgi kā logi, arī šī vieta lidmašīnā ir ļoti netīra.

Svarīgi pēc stujarta domām ir nekad lidmašīnā nelidot ar šortiem, jo nav zināms, cik tīra ir lidmašīna. Labāk izvēlēties bikses.

Savukārt ja lidojuma laikā nejūtaties labi, stjuarts iesaka uzreiz vērsties pie lidmašīnas apkalpes. Nevajadzētu kautrēties lūgt palīdzību. "Viņi tur ir, lai palīdzētu," saka stjuarts.

Kā arī, lai laicīgi parūpētos par to, lai lidojuma laikā nejustos slikti, stjuarts iesaka vienmēr ņemt līdzi aptuveni puslitru ūdens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:15

Jaunākās diskusijas