Uzzini, kādas atkarības draud katrai zodiaka zīmei

tautaruna.lv 10.jūlijs 2022, 9:20
 
pexels.com
Alkohols, cigaretes, darbaholisms - uzziniet savas horoskopa zīmes kaitīgos ieradumus, ziņo "Northpoint recovery".

Auns

Šī zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv vislielākā iespēja kļūt atkarīgiem no alkohola, antidepresantiem un cigaretēm. Pateicoties Aunu spītībai, viņiem var būt grūti atteikties no kaitīgajiem ieradumiem.

Vērsis

Vērši vislielāko baudu dzīvē gūst no alkohola un ēdiena. Tieši šīs divas lietas var kļūt par Vēršu vislielāko atkarību. Tā kā Vēršiem patīk stabilitāte un noteikta lietu kārtība, viņi var kļūt arī par darbaholiķiem.

Dvīņi

Dvīņiem pastāv vislielākā iespēja ieslīgt nikotīna atkarībā jeb kļūt par ilgstošiem smēķētājiem. Tomēr šī nav vienīgā lieta par kuru būtu jāuztraucās. Dvīņi var ieslīgt arī interneta atkarībā.

Vēzis

Vēži ir emocionālas zīmes, tāpēc, visticamākais, lai gūtu saviļņojumu un nomāktu raizes, viņi ķersies klāt pie alkohola, recepšu medikamentiem vai ēdiena.

Lauva

Lauvām patīk būt uzmanības centrā. Viņi reizēm mēdz pārspīlēt dažādas lietas, lai tikai kļūtu pamanāmi. Tieši tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nav grūti pārspīlēt ar pārmērīgu alkohola, narkotiku lietošanu, smēķēšanu vai pat azartspelēm.

Jaunava

Jaunavas ikdienā mēdz būt visai konservatīvas un saspringtas, lai atbrīvotos spriedzes, šīs zodiaka zīmes pārstāvji var ieslīgt alkohola un recepšu medikamentu atkarībā.

Svari

Svariem patīk būt savas dzīves noteicējiem. Reizēs, kad viss nenotiek viņiem pa prātam, viņi no nepatīkamajām situācijām mēģina aizbēgt ar alkohola un narkotiku palīdzību. Atrodoties reibuma stāvoklī, Svari var kļūt ļoti izlaidīgi.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti kaislīgi, tieši tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv vislielākā iespēja kļūt atkarīgiem no seksa.

Strēlnieki

Strēlniekiem patīk meklēt jaunus izaicinājumus, iespējas. Tieši tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv iespēja iegūt plaša spektra atkarības, sākot no alkohola beidzot ar azartspēlēm.

Mežāži

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pārņemti ar savu izskatu. Tieši tāpēc viņiem pastāv liela iespēja kļūt par regulāriem smēķētājiem, lai tikai izskatītos slaidi un negribētos ēst. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv iespēja iegūt ēšanas traucējumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru nemiers, atraktivitāte var novest pie narkotiku atkarības. Šīs zodiaka zīmju pārstāvjiem patīk eksperimentēt ar dažāda veida narkotikām.

Zivis

Zivis ir ļoti jūtīgas personības. Lai mazinātu emocionālās sāpes, šīs zodiaka zīmes pārstāvji tās var "slīcināt" alkoholā un pretsāpju medikamentos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas