"Šeit sapratu, kas ir civilizācija"; meitene no Krievijas slavē Latviju

tautaruna.lv 30.jūnijs 2022, 13:09
 
Ekrānšāviņš no TikTok
Sociālajā vietnē TikTok popularitāti guvis video, kurā meitene vārdā Alīna stāsta par savu dzīvi Latvijā. Viņa pārcēlās uz šejieni no Krievijas pilsētas Volgogradas. Meitene atradusi vairākus dzīves plusus mūsu valstī un min, ka tikai tagad sapratusi, kas ir civilizācija.
Kā pirmais iemesls, ko Alīna min, ir sabiedriskais transports, kas kursē pēc grafika: "Latvieši, jūs esat ģēniji! Jūs esat izdomājuši ērtus veidus, kā tiešsaistē vai bezsaistē apskatīt transporta grafiku laiku. Tas ir ļoti ērti."

Kā otru iemeslu meitene min ērtu dokumentu apriti, sakot, ka visus dokumentus var iesniegt tiešsaistē, izvairoties no "kautiņiem ar vecmāmiņām". Alīna uzteica arī pilsētas ielas: "Latvieši, jums ir ceļi, kas jums ir jānovērtē! Ir vieta cilvēkiem, automašīnām, velosipēdistiem. Vai tā vispār var būt? Mums pat automašīnām normāli vietas nav, bet cilvēki staigā pa zemi un pa smiltīm!"

Kā citas civilizētas dzīves pazīmes Alīna min cieņu kinoteātrī un plašo veikalu izvēli, taču atzīst, ka, lai izmantotu šādas dažādības priekšrocības, ir jāpelna vairāk.

@sunfes__ @sunfes__ за подписку даю Клуб по развитию на Фрилансе. Пиши «+» в директ ☀️ #Латвия #Рига #Европа #Цивилизация #Latvia #Riga #Europe #civilization #Volgograd #Волгоград #Россия #Russia #Rīga #Latvija ♬ оригинальный звук - Алина

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas