3 horoskopa zīmes, kas, visticamāk, kļūs par miljardieriem

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 3:30
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm esot lielākās iespējas kļūt par miljardieriem, atsaucoties uz astrologu Astrodim, raksta "Bustle".

Vērsis

Vērši labi pārvalda savas finanses un rūpējas par drošību mājās. Tas nozīmē, ka viņi ir saistīti ar savām materiālajām mantām, kas palīdz viņiem saskatīt naudas vērtību. Viņus pārvaldss Venera, plantēta, kas pārvalda estētiku un naudu, tāpēc Vēršiem patīk viss, kas ir grezns. "Vērša enerģijai ir ne tikai radošs prāts, bet viņi ir ļoti talantīgi pareizi noteikt vērtību," atklāj Astrodims. "Viņi neko nevirzīs uz priekšu, ja vien tam nebūs praktiskas jēgas."

Svari

Arī viņus pārvalda Venera. Taču pēc Astrodima domām, Svaru afinitāte pret naudu galvenokārt ir saistīta ar viņu spēju nodibināt nozīmīgas saites ar citiem, kas ļauj tiem izveidot spēcīgu profesionālo tīklu. "Labs iemesls, kāpēc starp Svariem ir visvairāk miljardietu, ir tas, ka viņi ir komandas spēlētāji. Saskaņa parstnerattiecībās viņiem ir tik svarīga, ka viņi ir gatavi upurētis, lai ieviestu godīgumu un kārtību visā ko dara," saka astrologs.

Zivis

Zivis spēj fantazēt par savu sapņu dzīvi, kāpēc, visticamāk, arī sasniegs miljardieru statusu. Viņus pārvaldot zemapziņas divpadsmitā māja, tāpēc viņus attur vien noteiktas robežas. Viņi apņēmīgi tuprina savu profesionālo dzīvi, pārvarot šķēršļus un ierobežojumus. "Zivis biznesā veiksmīgas padara tas, ka viņi ļaujas sapņiem un izmanto savu empātisko enerģiju, lai uzņemtos risku," saka Astrodims.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas