4 horoskopa zīmes, kuras 30. maijā gaida problēmas

tautaruna.lv 30.maijs 2022, 11:45
 
pexels.com
Četrām horoskopa zīmēm 30. maijā, kad būs jauns mēness, jābūt īpaši uzmanīgām, jo tas sola daudz problēmu, raksta "Glavred".

Auns

Auniem var vienlaicīgi sakrist daudz darbu un nebūs iespējams paveikt pašu svarīgāko. Viss kritīs ārā no rokām un būs grūti koncentrēties esošajiem pienākumiem. Auni var saņemt priekšnieku un kolēģu kritiku, taču nekādā gadījumā neļaujieties provokācijām, jo tās var rezultēties pat ar darba zaudēšanu. Arī personiskajās attiecībās valdīs spriedze, nav izslēgti konflikti ar tuviniekiem un mīļiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Pār Strēlniekiem šajā dienā problēmas līs kā no pārpilnības raga gan personiskajā, gan profesionālajā dzīvē. Pat neliels strīds var izsvērsties nopietnā skandālā. Strēlnieki var vilties cilvēkos, kuriem uzticējās. Strēlniekiem var šķist, ka nekam no plānotā vai sapņotā nav lemts piepildīties, bet tā ir tikai konkrētās dienas negatīvās enerģijas ietekme.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem ar naudu, jo palielināsies risks zaudēt lielas summas. Nenēsājiet līdzi skaidru naudu vai vērtslietas. Svarīgu lēmumu pieņemšanai veltiet ilgāku laiku. Ja darbā rodas strīdi, klausiet savai intuīcijai, kas pateiks priekšā, kā konfliktu nokārtot gludi.

Zivis

Šajā dienā gaidāms liels stress un nervu spriedze, kas var radīt veselības problēmas. Hroniskas slimības var atgādināt par sevi un pasliktināsies pašsajūta. Arī finansiālas grūtības neliks gaidīt un svarīgs būs radinieku un draugu atbalsts. Ja saprotat, ka vienatnē nav iespējams tikt galā, sazinieties ar viņiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas