3 horoskopa zīmes, kurām nedēļa no 23. līdz 29. maijam būs grūta

tautaruna.lv 23.maijs 2022, 16:13
 
pexels.com
Šonedēļ daudzi cilvēki jutīsies nervozi un katrs savu satraukto enerģiju izrādīs atšķirīgos veidos, raksta "Your Tango". Taču trim horoskopa zīmēm šī nedēļa būs īpaši grūta.

Auns

Auni šonedēļ gribēs konkurēt, jo jutīsies nedroši par noteiktām lietām savā dzīvē un vēlēsies tās labot. Viņiem tik ļoti gribēsies sevi pierādīt, ka no malas cilvēkiem tas var izskatīties pat komiski. Taču Auniem būs svarīgi pierādīt, ka viņi ir svarīgi un neaizvietojami. Astrologi gan iesaka Auniem mazliet atslābt, jo viņi var kļūt pārāk uzmācīgi.

Skorpions

Šonedēļ Skorpioni nespēs neko noslēpt un darīs visiem zināmu, kad ir sarūgtināti, turklāt neslēpjs, kā vaina tā ir. Šonedēļ Skorpioni aktīvi spēlēs "vainošanas spēli". Viņiem šī nedēļa būs grūta, jo Skorpioni būs nepareizi interpretējuši kādu informāciju un ne par ko negribēs redzēt patiesību. Skorpionu neapmierinātība liks viņiem koncentrēties uz citu trūkumiem, kas noved pie tā, ka viņi vainos citus par savām pieļautajām kļūdām.

Mežāzis

Kaut kādu iemeslu dēļ Mežāžiem šonedēļ sķitīs, ka cilvēki viņus darbā izmanto un viņi izmantos šo naidīgo enerģiju, lai atgrūstu cilvēkus. Parasti Mežāži ir ļoti draudzīgi, līdz jūt, ka pret viņiem slikti izturas. Šonedēļ Mežāžus pārņems paranoja par citu attieksmi pret sevi. Viņiem visu nedēļu liksies, ka sevi jāaizstāv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:32

Jaunākās diskusijas