Karginu ģimenes lepnais īpašums Jūrmalā nonācis zem izsoļu āmura

tautaruna.lv 24.maijs 2022, 2:00
 
Ekrānuzņēmums
Publiskajā telpā parādījusies informācija, ka ekskluzīvo īpašumu izsoļu nama "Sotheby's" mājaslapā pardošanā izlikta Karginu ģimenes īpašumā esošā "Villa Adlera".

Bijušā "Parex bankas" īpašnieka Valērija Kargina Jūrmalas villa pēc „Parex bankas” kraha nonāca viņa vecākā dēla Rema Kargina rokās. Kargins nav atzinis, ka būtu būves īpašnieks, - oficiāli viņš bija tikai nomnieks.

Luksusa villa atrodas Jūrmalā, Bulduros, pašā jūras krastā. Izsoļu māsaslapā rakstīts, ka pašreizējais Villas īpašnieks zemi ieguvis 1996.gadā valsts organizētā izsolē. Villa projektēta 1997. gadā, to veicis vadošais Lielbritānijas arhitektūras birojs "The Syntax Group", Villas platība esot 2500 kvadrātmetru, piegulošā teritorija - 2,33 akri jeb 0,94 hektāri.

Savrupmājā atrodas 5 guļamistabas, 5 vannas istabas, rozā virtuve, SPA komplekss, trenažieru zāle, peldbaseini, terases u.c.

Villa ir aprīkota ar "viedās mājas" sistēmām, video un audio sistēmām un augstākās klases drošības risinājumiem, lai nodrošinātu īrnieku drošību un privātumu.

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas