Kurām horoskopa zīmēm ir gluži vai pārcilvēciska intuīcija?

tautaruna.lv 19.maijs 2022, 0:30
 
Elmārs Rudzītis/F64
Šos cilvēkus nevar apmānīt: astrologi nosaukuši trīs horoskopa zīmes ar pārcilvēcisku intuīciju, raksta rsute.ru.
Skorpioni ir lieliski psihologi. Viņi spēj sajust, kādā noskaņojumā cilvēks ir un ko viņš plāno darīt.

Skorpions burtiski dažu minūšu laikā var sparast, kāds ir sarunu biedrs un ko no viņa sagaidīt. Maldināt šīs zīmes pārstāvjus ir veltīga nodarbošanās. Taču arī Skorpionam ir savas problēmas, lai cik paradoksāli tas neizklausītos. Viņš bieži nesaprot savus motīvus.

Strēlniekiem arī intuīcija ir ļoti labi attīstīta. Viņi visu saprot no pusvārda. Un patiesībā Strēlniekiem vārdi nav vajadzīgi, viņi jūt cilvēkus. Ja divi draugi izrādās Strēlnieki, tad starp viņiem iespējama teju telepātiska saikne.

Par Zivīm astrologi saka, ka viņu intuīcija ir vislabāk attīstīta. Tas ir manāms gan viņu tuviniekiem, gan darbiniekiem darbā un draugiem. Ja mēģināsit apmānīt Zivis, viņas to uzreiz sajutīs, tāpēc nevajadzētu to mēģināt darīt.

Gadās arī, ka sistemātiska kopābūšana ar Zivīm ir grūta. Šīs zīmes pārstāvji izjūt otra cilvēka emocionālo noskaņojumu un daļēji to pārņem uz sevi. Šī jutīguma dēļ Zivīm var rasties garīgas problēmas, bezmiegs un pat depresija. Tāpēc ir grūti pateikt, vai šādas spējas ir dāvana vai, iespējams, gluži pretēji, lāsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas