Astrologs brīdina, kāpēc šobrīd cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem ar naudu

tautaruna.lv 23.aprīlis 2022, 13:42
 
Ekrānuzņēmums
Pareģis un astologs Nikolass Aujula sociālajā vietnē Instagram atklājis, ka šajā laikā Neptūna dēļ ir jāuzmanās ar naudas lietām.

Kā atklāj astrologs, aprīlī un maijā debesīs savienojas Jupiters un Neptūns. Kamēr Jupiters valda pār veiksmi, Neptūnam maz rūp materiālās rūpes.

Astrologs norāda, ka cilvēkiem jābūt piesardzīgiem ar dāsnumu pret tiem, kas tos var maldināt. Tāpat viņš iesaka neaizdot naudu vai īpašumu citiem, jo ir maz ticams, ka to būs iespējams atgūt. Astrologs arī iesaka atlikt jebkuru svarīgu biznesa lēmumu pieņemšanu vai, ja tas nav iespējams, lūgt padomu citiem.

N. Aujula arī pastāsta, ka šajā laikā var paplašināties garīgais redzējums, taču var būt arī dziļi garīgi pārdzīvojumi, kas atstāj iespaidu uz tagadējo izpratni.

"Šobrīd ļoti labi nodoties radošiem darbiem, jo varat izveidot kaut ko, kas aizsāk kādu kustību. Slinkums un pasivitāte tagad var būt spēcīgas, tāpēc ir vajadzīgas patiesas pūles, lai lietas notiktu fiziskajā pasaulē," raksta astrologs.

Viņš atzīmē, ka vēlme kaut ko mainīt pasaulē var sniegt cilvēkiem lielu piepildījumu, taču emocijas ir saasinātas, tāpēc jāvelta laiks praktiskiem jautājumiem, lai nepalaistu garām detaļas.

"Izvairieties no narkotikām, alkohola un stimulantiem, jo tie var izraisīt lielas sāpes," brīdina astrologs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas