6 paši nesaderīgākie zodiaka zīmju pāri

tautaruna.lv 24.aprīlis 2022, 3:30
 
pexels.com
Astrologi izceļ sešus zodiaka zīmju pārus, kuriem ir vissliktākā saderība. Šie pāri bieži vien var piedzīvot rakstura "sadursmes", nesaskaņas un strīdus, vēsta "YourTango".

Dvīnis + Dvīnis

Viens no visnesaderīgākajiem pāriem ir tāds, kurā satiekas divi Dvīņi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir divas "dabas". Vienā cilvēkā apvienotas divas personības. Ja satiekas divi Dvīņi, tad kopā jau ir četras personības. Satiekoties diviem Dvīņiem pastāv tikai divas situācijas vai nu viņi būs labākie draugi, vai ienaidnieki uz mūžu.

Skorpions + Ūdensvīrs

Skorpioni ir sarežģītas personības. Viņu raksturs var būt visai smags, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vislabākā saderība būs ar pacietīgiem cilvēkiem. Ūdensvīri tādi nav. Tieši tāpēc ilgstoša, laba, saskanīga saderība šo divu zodiaku zīmju starpā nebūs. Ūdensvīri ir neatlaidīgi, komunikabli un spītīgi, viņi var padarīt Skorpionus vienkārši trakus.

Svari + Auns

Svari ir sapņotāji. Viņi uz dzīvi raugās pozitīvi. Tikmēr Auni nepavisam nav sapņotāji. Viņi ir racionāli cilvēki. Tieši tāpēc šo divu horoskopa zīmju saderība nav iespējama. Viņi viens otru ātri spēj nokaitināt. Svaru vieglprātība un Aunu spītība nav savienojama.

Lauva + Vērsis

Lauvas un Vērši ir pilnīgi pretstati. Bieži vien saka, ka pretpoli pievelkas, taču ne šajā gadījumā. Lauvas ir ļoti lojālas, taču Vēršiem patīk darīt visu pēc sava prāta, lai iegūtu kāroto. Arī Lauvas drosme un Vēršu spītība īsti nesader kopā.

Vēzis + Zivs

Gan Vēži, gan Zivis ir ļoti jūtīgas zīmes. Tā, kā abas šīs zīmes ir ļoti jūtīgas, var šķist, ka viņas būs ļoti saderīgas. Taču tā nav. Vēžiem patīk savas emocijas paturēt pie sevis, tikmēr Zivis ir ļoti atklātas un neko nepatur sevī. Pateicoties šai atšķirībai, šo zodiaka zīmju pārstāvji nespēj izturēt to, kā otri tiek galā ar savām emocijām.

Auns + Auns

Dvīņi nav vienīgie, kas nevar saprasties ar savas horoskopa zīmes pārstāvjiem. Tādi ir arī Auni. Brīdī, kad divi Auni ir kopā, var notikt īsts "sprādziens". Tā kā Auni ir spītīgi, viņi nekad nepiekāpsies un neatzīs, ka ir kļūdījušies. Ja divas šādas personības satiekas, bez kašķiem neiztikt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.aprīlis 2022

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas