Kādu augli jāēd, lai iegūtu plakanu vēderu?

tautaruna.lv 10.aprīlis 2022, 0:30
 
unsplash.com
Liekā svara zaudēšana var būt ilgs un sarežģīts process, ja no ēdienkartes cenšaties izskaust it visu, kas jums garšo.

Eksperti iesaka labāk koncentrēties nevis uz produktiem, kurus nepieciešams izslēgt no ēdienkartes, bet gan uz tiem, kurus obligāti vajadzētu tajā iekļaut, vēstīts portālā "Eat This, Not That".

Šādi produkti ir augļi.

Augļi ir ne tikai veselīgi un gardi, bet tie var lieti noderēt, ja vēlaties zaudēt liekos kilogramus. It sevišķis vēdera zonā.

Viens no labākajiem augļiem, kas palīdzēs "dedzināt" taukus vēdera rajonā ir ābols!

Āboli ir bagāti ar veselīgajiem flavonoīdiem un šķiedrvielām, kas lieti palīdzēs "dedzināt" taukus uz vēdera, pauž uztura speciāliste Kortnija D'Andželo.

Šim auglim piemīt arī tādas īpašībās, kā spēja samazināt holesterīna līmeni, kontrolēt asinsspiedienu, uzlabot zarnu darbību.

"Āboli ir īpaši bagāti ar pektīna šķiedrām, kuras veic divas lieta: veicina sāta sajūtu un ilgāk to notur," saka eksperte. Āboli ir lielisks našķis, tie ir saldi, bet tajā pašā laikā satur maz kaloriju un cukura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 4

 
Anonīms
 

Ābols

2.aprīlis 2022, 10:19 Atbildēt

Lai iegūtu plakanu vēderu ir jārij lieli plakani augļi.

10.aprīlis 2022, 1:10 Atbildēt

Vajag biežāk ucināt večus uz vēdera un tad būs plakans kā dēlis.. Kādēļ kā dēlis, nu vienkārši būs tāds mazs improvizēts slidkalniņš.. To tādēļ vajag darīt nedaudz slīpā pozīcijā un kad šis vairāk nespēs, lai noslidinājās lejā.. Tad aicina nākamo spēka zaru un rezultāts jums būs garantēts. Visus asos pīrsingus gan vajag izņemt no nabas un citur laukā, citādi kāds var netīšām noraut arī savu pekeli, bet tas gan nebūtu labi.. Parastie augļi, protams arī tam der, bet par visiem visiem labākais, ir tomēr šis – grēka auglis..!

10.aprīlis 2022, 5:39 Atbildēt

Šis portāls tikpat liekulīgs kā Kariņa smaids...

Tautai atļauj par āboliem komentēt...

10.aprīlis 2022, 7:35 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas