Divi varonīgi brāļi izglābj 12 skolas biedru dzīvības

tautaruna.lv 4.aprīlis 2022, 0:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
ASV divu brāļu drosmīgā rīcība izglābusi vairāku skolas biedru dzīvības, informē "People".

ASV, Meinā dzīvojošie brāļi Konors un Sīmuss ir īsti varoņi, viņi izglāba 12 savu skolas biedru dzīvības.

Abi brāļi kopā ar vēl 12 bērniem devās uz skolu.

Viņi visi uz izglītības iestādi devās ar skolas autobusu. Viss bija kārtībā līdz brīdim, kad pēkšņi 77 gadus vecais autobusa šoferis saļima pie stūres. Viņu piemeklēja nopietnas veselības problēmas.

"Es neredzēju, ka viņš nokrīt, bet es dzirdēju, kā viņš nokrita zemē. Tad pēkšņi autobuss strauji sāka griezties uz grāvja pusi," stāsta Konors, viens no varonīgajiem zēniem.

Zēns stāsta, ka nekavējoties, ilgi nedomājot, piecēlās kājās un devās pie šofera. Viņš centās savaldīt autobusu, lai tas droši varētu apstāties un brauciens neizvērstos traģēdijā.

Tajā pašā laikā viņš savam mazajam brālim lika zvanīt glābšanas dienestiem. Kā stāsta Konors, tad viņa jaunākais brālis izsauca neatliekamās palīdzības dienestu, policiju un tajā pašā laikā centās mierināt satrauktos skolas biedrus.

"Es centos visus nomierināt, pateikt visiem, ka viss būs kārtībā, ka policija ir ceļā. Es apskāvu vienu no skolēniem, jo viņš pamatīgi satrūkās un sāka raudāt," stāsta Sīmuss.

Brāļu spēja ātri noreaģēt saspringtajā situācijā vainagojās ar to, ka neviens no bērniem necieta. Kā atzīst policija, ja zēni nebūtu spējuši tik ātri noreaģēt un rīkoties, incidents varēja izvērsties daudz sliktāk.

Diemžēl mediķiem neizdevās glābt 77 gadus vecā autobusa šofera dzīvību un viņš slimnīcā mira.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas