Kuras horoskopa zīmes esot neveiksmīgas?

tautaruna.lv 3.aprīlis 2022, 2:30
 
Lauris Aizupietis/F64
Daļai cilvēku dzīvē veicas. Viņi ir laimīgi mīlestībā, bieži vinnē loterijā un parasti reti saskaras ar grūtībām dzīvē. Bet ir arī viņiem pilnīgi pretējas personības – veiksme viņiem neuzspīd, bet, ja uzspīd, viņi to nepamana. To var izskaidrot no dažādiem skatu punktiem, un viens no tiem ir astroloģija, raksta rsute.ru.

Dvīņi

Šī zodiaka zīme izceļas ar duālu dabu un bieži vien cieš no tā. Viņi spēj saskatīt labo sliktajā, un tas ir lieliski. Bet tajā pašā laikā viņi vienmēr meklē kādu trūkumu. Ja diena Dvīņiem nepavisam nebija veiksmīga, viņi jebkuru sīkumu var uzskatīt par īstu katastrofu. Turklāt viņiem ir apbrīnojama spēja aizmirst, lai neredzētu likteņa radītās iespējas. Šķiet, ka dvīņi šajā brīdī apzināti novēršas un dodas citā virzienā. Ja viņi būtu nedaudz uzmanīgāki pret notiekošo, varbūt tad varētu noķert veiksmi aiz astes.

Mežāzis

Strādīgais Mežāzis pat nedomā, ka viņam kādreiz vienkārši paveiksies, viņš dzīvo pēc principa "ja vēlies kaut ko sasniegt, smagi strādā." Un šī noteikti ir slavējama pieeja. Bet mērenība ir vajadzīga it visā, citādi no neveiksmēm šādā sistēmā nevar izvairīties - viss sāks krist no rokām, nevarēs pabeigt iesākto, utt. Un raudāt dažreiz ir labi. Un saprast, ka runa nav par nelaimīgo likteni, bet gan par pašu Mežāzi - viņš vienkārši pārpūlējas, pastāvīgi strādājot, pametot personīgo dzīvi un aizmirstot par to, kas ir atpūta.

Svari

Svari vienmēr šaubās, vienmēr ir nedroši, neizlēmīgi, baidās no vis jaunā. Viņi ir apsēsti ar to, nepamanot milzīgās iespējas, ko viņiem sniedz pasaule. Svariem trūkst pašpārliecinātības un uzticības pasaulei. Atliek tikai spert pirmo soli pretī savai laimei un nebaidīties kļūdīties - tas ir normāli. Svariem ir jāsaprot, ka kļūdas nepavisam nav katastrofa, bet vienkārši dzīves pieredze, kas nepieciešama jebkuram cilvēkam ceļā uz savu mērķi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas