Kuru 3 horoskopa zīmju sievietes ir pašas nežēlīgākās?

tautaruna.lv 29.janvāris 2022, 10:15
 
pexels.com
Šīs ir trīs horoskopa zīmes, kuru sievietes vērtējamas kā īpaši nežēlīgas, ko paspilgtina viņu viltība un mainīgais garastāvoklis, raksta "5-TV.ru".
Sieviete Auns ir dzīvespriecīgs un patīkams cilvēks, taču sekundes laikā viņa spēj pārvērsties īstā tirānā. Šīs zodiaka zīmes sievietes ir ciniskas, spītīgas un labi rūdītas. Jebkurš sīkums var tās nokaitināt un viņas kļūst niknas, ja viss nenotiek pēc viņu plāna. Astrologi atzīmē, ka Aunam dusmu uzliesmojumi rodas, jo viņi ikdienā uzņemas pārāk daudz pienākumu.

Sieviete Vēzis ir sievišķības un maiguma etalons, taču tas ir tikai apmāns pirmajā mirklī. Atliek pateikt vienu nepareizu vārdu un viņas uzliesmo kā sērkociņš. Šīs horoskopa zīmes pārstāves patiesībā spēj būt diezgan atriebīgas. Tomēr astrologi uzskata, ka Vēži nespēj izšķirties par kaut ko viltīgu, tāpēc nevajag gaidīt no viņām asiņainu atriebību. Tikai vīrietis, kurš patiesi mīl viņas, spēj tikt galā ar šīs zīmes sievietēm.

Skorpionu sieviete vienlaikus gan piesaista, gan atgrūž. Šīs zodiaka zīmes pārstāves ir bīstamas, jo zina otra cilvēka vājās vietas un spēj iedzelt pāridarītājam. Izlemjot stāties pretī tik nežēlīgai pretiniecei, viņu iespējams padarīt par ienaidnieku, kurš neatkāpjas un nenomierinās, kamēr nav atriebies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas