Trīs horoskopa zīmes, kurām 26. janvārī jābūt īpaši uzmanīgām

tautaruna.lv 26.janvāris 2022, 10:30
 
pexels.com
Šī trešdiena pati par sevi jau ir viena no šīs nedēļas grūtākajām dienām, bet trim horoskopa zīmju pārstāvjiem jābūt īpaši piesardzīgiem, raksta dzīvesstila portāls "YourTango".

Auns

Šodien Auni var pamosties sliktā noskaņojumā un tas viņus nepametīs visu dienu, ko izjutīs arī citi. Auni īpaši pamanīs citu cilvēku kļūdas un pat gaidīs sliktu attieksmi pret sevi, lai varētu sniegt savu atbildi. Viņi asociēs savas bērnības problēmas ar šobrīd dzīvē blakus esošajiem cilvēkiem un dalīsies ar apvainojumiem. Auni šodien ir postošs spēks.

Lauva

Lauvas joprojām uzskata, ka ir labākas par citiem un sagaida pret sevi karalisku attieksmi. Tomēr Lauvām beidzot jāsaprot, ka viņas nav vienīgās īpašās personas un, ka citiem nav jāpielāgojas viņu egoismam. Ne visi piekritīs Lauvu teiktajam un viņiem ar to jāsadzīvo. Šodien Lauvas var pārņemt pašapmāns, uzskatot, ka viņas ir labākas par visiem, kas sagandēs šo dienu.

Zivis

Lai gan Zivis parasti ir ļoti empātiskas, šodien viņas vienkārši nespēs uztvert citu cilvēku drāmu. Sākumā tās var censties šīs sajūtas pārvarēt, neuztverot to pārāk nopietni, bet līdz pusdienlaikam Zivis būs tā piekusušas no citu uzvedības, ka vēlēsies kaut kur nozust. Labā ziņa, ka Zivis spēj aiziet un relaksēties savā nodabā, turklāt zina, ka, ja ir kāda problēma, kuru nevar atrisināt uzreiz, to uz brīdi var atlikt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas