Kuru horoskopa zīmju sievietes ir pašas bīstamākās?

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 9:45
 
pexels.com
Astrologi uzskata, ka starp visām horoskopa zīmēm iespējams izšķirt piecas, kas rada pastiprinātu bīstamību pretējam dzimumam, raksta "5-TV.ru".

Jaunava

Spītīga, stingra un ļoti konsekventa. Viņa attiecībās vairāk atgādina stingu skolotāju nekā dāmu, kas dažiem vīriešiem šķiet valdzinoši. Jaunavās vīrieši iemīlas ātri un mēdz būt šīs mīlestības dēļ akli. Ar Jaunavām jābūt uzmanīgiem jo viņas mīl varu.

Lauva

Viņas ir dzimušas plēsējas - harizmātiskas, skaistas un spilgtas. Viņas spēj apburt jebkuru vīrieti un liks tiem kļūt trakiem pēc viņām. Šīs horoskopa zīmes pārstāves mīl spēku un to neslēpj. Lai sasniegtu savu mērķi, viņas ir gatavas uz visu.

Skorpions

No malas var šķist, ka viņas ir maigas un trauslas, kas mēdz aizraut vīriešus. Taču tā ir tikai maska. Kad viņas sapratīs, ka izredzētais ir sapinies viņas mīlas tīklos, Skorpionu dāma atklās savu patieso dabu - viņām ir augsts intelekts, vardarbīgs raksturs un stabils kodols. Viņas necieš iebildumus un spēj būt ārkārtīgi niknas.

Vērsis

Aprēķins, dzelžaina loģika, bet tajā pašā laikā absolūta neparedzamība ir šīs horoskopa zīmes pārstāvju raksturīgas iezīmes. Viņas mēdz izmantot vīriešus savu plānu īstenošanai. Viņas ir labas aktrises un var viegli maldināt ar savu pievilcīgo izskatu un labvēlīgo raksturu, kuru demonstrē attiecību pašā sākumā.

Mežāzis

Mežāžu sieviešu dzīvē un jūtās dominē veselais saprāts un racionalitāte. Viņas ir tālu no romantikas un tiecas pēc racionālām vērtībām. Šādai sievietei viss ir "salikts pa plauktiņiem", kas var likt pārlieku kaislīgam un iedvesmotam pielūdzējam nobīties. Var izrādīties, ka Mežāža sieviete neļaus viņam nemaz tik viegli aizbēgt, īpaši, ja saskatīs labumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas