Trīs horoskopa zīmes, kurām 5. janvāris ir īpaši grūta diena

tautaruna.lv 5.janvāris 2022, 15:14
 
pixabay
Galvenais iemesls, kāpēc šodien cilvēki var saskarties ar lielu negativitāti ir Zivju ietekme. Dzīvesstila portāls "Your Tango" uzskaitījis trīs horoskopa zīmes, kurām šī būs īpaši grūta diena.

Vēzis

Vēžiem šodien spriedzi var palielināt kāda drauga neierašanās uz norunātu tikšanos. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji šodien ir gatavi aizraujošiem notikumiem, taču visu sabojā tas, ka citi nav tik ieinteresēti. Līdz ar to šodiena var izvērsties garlaicīgā gaidīšanā, kas sadusmo Vēžus.

Svari

Šodien šīs horoskopa zīmes pārstāvji var justies nedaudz izolēti. Kamēr pašiem šķita, ka nepieciešams neliels atelpas brīdis, domas un atmiņas nomāks Svarus. Viņi vēlas progresu un izcilību, bet atmiņas traucēs veidot plānus. Tas ir nomācoši, turklāt viņi paši ir vainīgi pie šīs situācijas.

Mežāzis

Šī diena ir pilna ar nepareiziem sākumiem un vilcināšanos. Mežāži ir labi organizēti, zina ko un kāpēc dara, taču, kas notiek, kad viņi vairs neko nekontrolē? Šī ir tāda diena. Kamēr mājās šīs horoksopa zīmes pārstāvjiem vēl ir iespējams situāciju uzlabot, darbā viņi var necerēt, ka kaut kas ies gludi. Labā ziņa - tas ir īslaicīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:06

Jaunākās diskusijas