Astroloģe atklāj, kādas krāsas apģērbā jāsagaida 2022. gads

tautaruna.lv 31.decembris 2021, 16:12
 
pexels
Astroloģe Olga Arhangeļska atklāj, ka 2022. gads solās būt enerģisks, tāpēc ieteicams visus spēkus novirzīt radošumā, būt drosmīgiem un izlēmīgiem, lai sasniegtu savus mērķus, raksta "otkrito.lv".

Astroloģe atzīmē, ka nākamais ir Tīģera gads un tam "nepatīkot konkurence", tāpēc Juano gadu ieteicams sagaidīt neuzkrītošās drēbēs bez spilgtām krāsām.

Astroloģe iesaka apģērbā un dekoros turēties pie smilšu, zilas, zelta, tirkīza un brūnas nokrāsas. Tāpat pieņemama ir arī melnā krāsa.

"Mājas rietumu pusē der ierīkot nelielu dekoratīvo strūklaku ar apgaismojumu un, ja ir, ar tīģera attēlu vai figūriņu, kas nākamā gada saimniekam noteikti patiks. Novietojiet labākos ēdienus uz svētku galda. Galda klājumam nevajadzētu būt pretenciozam, bet gan izsmalcinātam un šikam," saka astroloģe.

Runājot par cienastu, astroloģe iesaka izslēgt liellopu gaļu, jūras veltes, asas garšvielas un mērces, kā arī gāzētos dzērienus, graudaugus un zivis. Labāk esot izvēlēties visstu, tītaru, trusi, zosi, jēru un daudz sulīgu augļu un dārzeņu. Ēdienus vēlams cept, grilēt vai pasniegt neapstrādātus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas