"Es nespēju noticēt"; sievietes sirmā vecumā uzzina, ka ir māsas

tautaruna.lv 21.decembris 2021, 17:20
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Pateicoties nejaušībai, ASV satikušās divas māsas, kuras nav zinājušas viena par otras eksistenci, informē "People".

Linda Hofmane un Hariete Kārtere nezināja, ka ir radinieces. Viņas abas reģistrējās mājaslapā, kurā ir iespējams izpētīt savu dzimtas koku.

Pateicoties šim portālam, viņas uzzināja, ka ir māsas.

"Es domāju, ka mēs viena otru atradām, kad mums to vajadzēja," sacīja Linda Hofmane.

76 gadus vecā Hariete pēc dzimšanas tika nodota adopcijai, kad viņu vecāki bija vien 18 gadus veci. Tāpēc māsas neko nezināja viena par otru. Kā atzīst jaunākā māsa, 73 gadus vecā Linda, vecāki nekad nav pieminējuši, ka viņai ir māsa. Linda atklāj, ka vecāki mūžībā devās pirms vairākiem gadu desmitiem.

Pirms diviem gadiem Linda un Hariete uzzināja, ka ir ļoti tuvas radinieces. Pirmo vēstuli nosūtīja Hariete. "Es domāju, ka mēs varētu būt saistītas," šādu vēstuli saņēma Lindaa.

Kopš pirmās vēstules nosūtīšanas ir pagājuši divi gadi. Pateicoties Covid-19 māsas nevarēja satikties. Viņas dzīvo katra savā ASV štatā. Pēc 73 gadiem uzzinot, ka viņas ir māsas, abas sievietes katru dienu sazvanījās. Kā viņas atklāja, tad viņām nav žēl pazaudēto gadu, kuri netika pavadīti kopā. Abas māsas šobrīd cenšas izbaudīt kopā atlikušo laiku.

Brīdī, kad māsām izdevās pirmo reizi satikties. Linda atzina, ka Hariete ir ļoti līdzīga mammai. Pirmais, ko teica Linda, ieraugot Harieti: "Es nespēju noticēt, cik ļoti tu līdzinies mammai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas