Atklāj astroloģe: kādas kataklizmas gaida cilvēkus 2022.gadā

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 10:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc Krievijas astroloģes Aļonas Nikoļskajas domām, Jupitera un Neptūna savienojums nākamgad cilvēkiem sagādās daudz nepatikšanu.

Divas planētas - Jupiters un Neptūns - ir sagādājušas cilvēcei daudzus pārsteigumus. 2021. gada decembrī tās sāks apvienoties un mainīt procesus ne uz labo pusi. Kas nākamgad gaidāms zemes iedzīvotājiem, intervijā medijam 5-tv.ru pastāstīja astroloģe Nikoļskaja.

Laika posmā no decembra līdz 2022. gada vasaras beigām dominēs ūdens stihija. Pēc astrologa domām, šāda kombinācija notikusi 1856. gadā un izraisījusi nopietnus plūdus Eiropā. Bet, ja 19. gadsimtā tas notika Ūdensvīra zīmē, tad tagad tā būs Zivs zīmē. Tas nozīmē, ka sekas būs vēl lielākas.

“Ziemeļu puslodē ziemā būs daudz nokrišņu, lavīnas, cietīs cilvēki. Turklāt mēs redzēsim, ka visu ziemu neatliekamās medicīniskās palīdzības telpas diemžēl būs pārpildītas, ”sacīja Nikoļskaja.

Un dienvidu puslodē, pēc astrologa domām, upes var izplūst no krastiem, nav izslēgtas stipras lietusgāzes un cunami. No dabas katastrofām nav iespējams izvairīties. Bet tas vēl nav viss.

Vīruss, kas cilvēcei uzbrūk jau otro gadu, 2022. gadā var kļūt vēl bīstamāks un agresīvāks.

Astroloģe ieteica nākamgad katram būt maksimāli uzmanīgam un parūpēties par sevi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas