Nosaukts ideāls produkts organisma attīrīšanai un tievēšanai

tautaruna.lv 30.decembris 2021, 19:25
 
Vladislavs Proškins/F64
Krievijas uztura speciāliste Olga Korabļeva pastāstīja, kā organismu ietekmē biezpiena iekļaušana ikdienas uzturā. Pēc speciālistes teiktā, tas labvēlīgi ietekmē kaulus, aknas un muskuļus, vēsta RIA Novosti.
Biezpienu Korabļeva nosauca par ideālu līdzekli organisma attīrīšanai un svara zaudēšanai.

Tas ir bagāts ar aminoskābi triptofānu, kas palīdz normalizēt miegu un palīdz mazināt depresiju. Biezpiens satur arī kalciju un fosforu.

“Iekļaujot to savā uzturā, var atbrīvoties no zobu problēmām; kauli kļūs stiprāki, nagi un mati izskatīsies labāk, ” sacīja ārsts.

Pēc uztura speciālistes teiktā, vidēji 100 grami biezpiena (9%) satur 169 kalorijas un 16 procentus olbaltumvielu, tādējādi produkts ātri rada sāta sajūtu.

“Tātad jūs, iespējams, nevarēsit pārēsties. Un, visticamāk, ar biezpienu ēdienkartē jūs ēdīsit pat mazāknekā parasti, ”piebilda Korabļeva.

Ārsts piebilda, ka tiem, kas ēd treknu pārtiku, aknu šūnas pamazām pārvēršas taukaudos. Tajā pašā laikā biezpiens satur aminoskābi metionīnu, kas kopumā pozitīvi ietekmē tauku vielmaiņu, turklāt samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs,” viņa secināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas