"Nepieņemami"; politoloģe komentē Petravičas pikanto fotosesiju

tautaruna.lv 29.novembris 2021, 15:13
 
Oksana Džadana/F64
Politoloģe Ilga Kreituse kanāla TV24 raidījumā "Nedēļa. Post scriptum" komentējusi bijušās labklājības ministres, tagadējās Saeimas deputātes Ramonas Petravičas pikanto fotosesiju žurnālam "Klubs".

I. Kreituse norāda, ka, vērtējot šo fotosesiju no politiskās kultūras viedokļa, tā apzīmējama kā nepieņemama.

"Tas ir nepieņemami valsts augstākajām amatpersonām. Tas ir jautājums par tavu izpranti sabiedrībā," pauž I. Kreituse. "Tas ir jautājums arī par savu izpratni- ko es daru, kas ir mans darbs, kas es esmu sabiedrībai."

I. Kreituse atzīmē, ka, iespējams, deputātei trūkst politiskā rūdījuma un izpratnes par to, kas ir politiķis un ko viņš pārstāv.

"Ja tu pārstāvi valsti, tu pārstāvi sabiedrību. Līdz ar to ir arī noteiktas uzvedības normas, kas ir jāievēro un kā ir jāizturas," saka I. Kreituse. "Katrai darbavietai ir savi noteikumi."

Jau vēstīts, ka R. Petraviča žurnāla "Klubs" jaunākajā numurā ļāvusies intīmai un jutekliskai fotosesijai.

Kā savu fotosesiju izdevumam "Privātā Dzīve" komentēja Petraviča - vienaldzīgo nebūs, jo daļa daļa tas, ka bildes ir foršas, daļa kritizēs, ka politisks cilvēks atļāvies ko tādu.

Fotogrāfēties 54 gadus vecā Petraviča piekritusi, lai iedrošinātu sievietes būt pārliecinātām par sevi, vairot savu pašapziņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas