Nosauc horoskopa zīmes, kurām īpaši veiksies 2022. gadā

tautaruna.lv 18.novembris 2021, 10:44
 
pexels.com
Astrologs Ivans Burkots nosaucis piecas horoskopa zīmes, kurām 2022. gads būšot īpaši veiksmīgs, raksta "5-TV.ru".

I. Burkorts norāda, ka visveiksmīgākais nākamais gads būs tieši Vēršu zīmē dzimušajiem. Līdz augustam viņiem veiksies biznesā un personiskajā dzīvē. Viņš norāda, ka Vērši var atļauties uzņemties risku un gada beigās būs iespējams gūt kārotos rezultātus.

Arī Lauvām nākamais gads iesāksies ar jaunu sparu. Tomēr, lai gūtu vēlamos panākumus, šīs zīmes pārstāvjiem nāksies izcelties. Nākamgad viņiem būs iespēja īstenot savus sapņus, bet narcisms un lepnums var traucēt.

Strēlniekiem 2022. gadā pietikšot ar nelielām pūlēm, lai iegūtu maksimālu rezultātu. Jāatceroties tikai vienu noteikumu - nekādā gadījumā nedrīkst novirzīties no paredzētā mērķa un šaubīties.

Lai gan Mežāžiem nevajadzētu paļauties uz viegliem panākumiem, jo tiks pārbaudīti viņu spēki un izturība arī viņiem smaidīs veiksme. 2022. gadā Mežāžiem jāparāda visas savas labās īpašības - sīkstums, neatlaidība un centība.

Auniem nākamgad nevajadzētu palaist garām jaunas iespējas. Lai to izdarītu, pietieks vien ar atteikšanos no stereotipiem. Auniem 2022. gadā izdosies parādīt savas labās īpašības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas