Trīs horoskopa zīmes, kurām 14. oktobrī jābūt īpaši uzmanīgām

tautaruna.lv 14.oktobris 2021, 12:09
 
pexels.com
Šodien, 14. oktobrī trim horoskopa zīmēm jābūt īpaši piesardzīgām, jo šī diena sola ne vienu vien izaicinājumu, raksta portāls "Your Tango".

Svari

Ja Svari šodien nebūs uzmanīgi, viņi saskarsies ar problēmām, kas neļaus tiem virzīties uz priekšu. Tas, visticamāk, būs saistīts ar darbu vai radošumu. Svarus šodien var nomākt šaubas par savām spējām un, ja viņi tām ļausies, tad var reaģēt uz kaut ko kas patiesībā nemaz neeksistē. Šodien šīs horoskopa zīmes pārstāvji savās galvās radīs scenārijus, kas traucēs viņiem pašiem.

Mežāzis

Mežāžus šodien var nepamest sajūta, ka kaut kas nav kārtībā. Tas var būt saistīts ar personīgo dzīvi. Šodien var tikt pārbaudīta Mežāžu nervu izturība un, iespējams, pat nāksies nobirdināt kādu asaru. 14. oktobrī Mežāži var ieslīgt sevis žēlošanā, no kā viņiem jāuzmanās.

Zivis

Zivis vēlas darīt visu, lai izglābtu pasauli un vienmēr palīdzēs saviem kaimiņiem. Taču šodien viss, ko Zivis teiks, var tikt pārprasts. Ik reizi, kad viņi centīsties kaut ko izlabot, tas "salūzīs" jaunā veidā. Centība šodien visu padarīs tikai sliktāku, tāpēc ceturtdien jāļauj visam plūst savu gaitu un notikt bez iejaukšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas