Spēcīga reakcija! Astrologi atklāj, kas šodien jāņem vērā

tautaruna.lv 7.oktobris 2021, 17:47
 
pexels.com
Šodien Mēness ieiet Skorpiona zīmē, kas var likt uzvirmot kaislībām un pastiprināt tieksmi pēc pārmaiņam un transformācijas, informē astrolo'gijas postāls "Tava pasaule".

Šajā laikā pieaug drosme un izlēmīgums, taču parādās arī iekšējā spriedze. Reakcijas uz ārējiem stimuliem var būt ļoti spēcīgas un straujas.

Emocijas un prāts kļūst ļoti aktīvi, pat agresīvi. Saasinās jūtīgums, pieaug intuīcija, palielinās seksualitāte. Labvēlīgi nodarboties ar darbiem, kur nepieciešama liela gribasspēka piepūle. Labi padosies psiholoģisko un finansiālo problēmu, krīzes situāciju analīze un risināšana. Veiksmīgi noritēs pazudušu lietu meklēšana un visa mistiskā un noslēpumainā izzināšana. Var risināt problēmas un jautājumus, kas līdz šim šķituši neatrisināmi

Skorpiona dienas tiek uzskatītas par nelabvēlīgām lai stātos jaunā amatā, mainītu dzīvesvietu, reģistrētu laulību, rīkotu kāzas un citus jautrus pasākumus.

Kad Mēness virzās caur Skorpiona zīmi, mēs varam pievērst lielāku uzmanību citu cilvēku vārdu un rīcības slēptajām pusēm, zemtekstiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas