Horoskopa zīmes, kas vēl oktobrī var kļūt bagātas

tautaruna.lv 22.oktobris 2021, 16:14
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Astrologi no Ķīnas ir nosaukuši trīs ķīniešu horoskopa zīmju pārstāvjus, kuri var kļūt bagāti 2021. gada oktobrī, raksta "rsute.ru".

Zirgs

Oktobrī zvaigznes šai zīmei sola lielisku noskaņojumu darba sfērā. Tas būs optimistisks un vērsts uz panākumiem. Enerģijas pieaugums ļaus sasniegt daudz vairāk, nekā plānots, un tādējādi nopelnīt vairāk. Ir arī iespējams, ka priekšniecība nāks klajā ar interesantu ideju saistībā ar finansēm. Pēc ķīniešu astrologu domām, Zirgiem jāpieliek visas pūles, lai sasniegtu savus mērķus un pareizi organizētu savu darbu.

Aita

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji paši radīs tādas iespējas, kas finansiāli atmaksāsies 2021. gada oktobrī. Darbības, kas līdz šim veiktas rūpīga darba vai ieguldījumu veidā, var rezultēties ar finasiālu ieguvumu. Aitas, kas attīsta savas spējas un nebaidās no riskantiem soļiem, zina, kā pelnīt naudu, un šī prasme būs jūtama oktobrī. Aitām vienkāršinav jātērē pārāk daudz, un jāpieņem veiksmīgi lēmumi.

Pērtiķis

Pērtiķa zīmē dzimušo cilvēku finansiālais stāvoklis oktobrī būs izcils: viņi noteikti ieņems augstu amatu, viņus uzklausīs un ievēros, viņu pieņemtos lēmumus cienīs. Gaidāmas labas ziņas par uzlabojumiem darba apstākļos un algas jautājumā. Būs panākumi darbā un finansiāli veiksmīgu darījumu iespējas. Ķīniešu astrologi iesaka pataupīt naudu labākai nākotnei vai kādam biznesam, kas saistīts ar peļņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas