Vīrietis 7 mēnešu laikā iegūst ideālu vēderpresi un iekļūst Ginesa rekordu grāmatā

tautaruna.lv 19.septembris 2021, 17:14
 
facebook.com/Daniel Scali
Daniels Skali no Austrālijas pilsētas Adelaidas, kas sirgs ar komplekso reģionālo sāpju sindromu, septiņu mēnešu laikā ieguva perfektu vēderpresi un iekļuva Ginesa rekordu grāmatā, ziņo Insider.
28 gadus vecais Skali uzstādīja jaunu pasaules rekordu pēc deviņu stundu, 30 minūšu un vienas sekundes stāvēšanas plankā.

2021. gada sākumā austrālietis izvirzīja sev mērķi labot esošo rekordu, kas ir astoņas stundas un 15 minūtes un sāka trenēties katru dienu.

Vīrietis astoņu stundu darba dienu autoservisā apvienoja ar regulāriem treniņiem. Viņš cēlās piecos no rīta un 50 minūtes trenējās, tad skrēja četrus kilometrus, bet pēc tad devās uz darbu. Pusdienu pārtraukumā Skali devās uz sporta zāli. Pēc darba viņš piecas stundas stāvēja plankā.

Jūnijā viņš pirmo reizi mēģināja uzstādīt jaunu rekordu un nostāvēja plankā deviņas stundas un 18 minūtes, taču tika diskvalificēts nepareizas tehnikas dēļ. Tomēr Skali nepadevās, augustā mēģināja vēlreiz un iekļuva Ginesa rekordu grāmatā.

Pirmo divu stundu laikā, stāvot plankā, austrālietis psiholoģiski sagatavojās pārbaudījumam, kas ilg vēl vairākas stundas. Trešajā stundā viņš sāka skatīties televīzijas šovus. Pēc septiņām stundām Skali četras reizes vēma no pārslodzes. “Man bija mērķis, un es biju apņēmies to sasniegt līdz galam. Kad bija pavisam smagi, iedomājos, ka pulkstenī jau redzu atzīmi deviņi, ” sacīja rekordists.

Viņš teica, ka regulāras fiziskās aktivitātes palīdz viņam mazināt komplekso reģionālo sāpju sindromu, no kura viņš cieš pēc rokas salaušanas 12 gadu vecumā. "Fitness ļoti palīdz cīņā pret sāpēm," viņš secināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas