5 Vangas pareģojumi, kas ir piepildījušies

tautaruna.lv 18.septembris 2021, 11:14
 
Reuters/Scanpix/Leta
Lai gan slavenā gaišreģe Vanga 1996. gadā devās mūžībā, daudzi joprojām ar interesi seko līdzi viņas pareģojumiem. Portāls "AlbaWaba" apkopojis piecus slavenus Vangas pareģojumus, kuri jau ir piepildījušies.
Aklā bulgāru pareģe, kuru mēdz dēvēt arī par Balkānu Nostradamus, izteikusi daudzus pareģojumus par pasaules notikumiem, no kuriem vairāki jau ir piepildījušies.

1989. gadā Vanga paredzēja, ka divi dzelzs putni iznīcinās Amerikas brāļus, kas vēlāk interpetēts kā 2001. gada 11. septembra terorakts ASV, kad divas lidmašīnas ietriecās Dvīņu torņos Ņujorkā.

Vanga arī paredzējusi, ka 44. ASV prezidents būs afroamerikānis, kas piepildījās 2008. gadā, kad par prezidentu pirmo reizi tika ievēlēts Baraks Obama. Viņš šajā amatā pārvēlēts arī uz otru termiņu 2012. gadā.

Ķīna ierindošoties starp pasaules lielākajām varām 2018. gadā, pareģojusi Vanga. 2019. gada decembrī CNBC ziņoja, ka Ķīna ir otra lielākā pasaules ekonomika ar 13,1 triljonu dolāru lielu IKP.

Tāpat Vanga paredzēja Breksitu, proti, ka Eiropa piedzīvos ekonomisku krīzi 2016. gadā. Tieši tad Lielbritānija izlēma pamest Eiropas Savienību, izraisot ekonomkas stresu.

Viens no Vangas pareģojumiem vēstīja, ka 45. ASV prezidents saslims ar nezināmu slimību, kas ļoti ietekmēs viņa veselību - viņš, iespējams, kļūšot kurls, kā arī tās dēļ var izveidoties audzējs glavā. Donalds Tramps inficējās ar Covid-19, taču netika ziņots par Vangas pieminētajiem simptomiem. Tomēr tiek atzīmēts, ka Covid-19 atstāj ilgstošu ietekmi uz plaušām.

Nobeigumā tomēr der atzīmēt, ka par Vangas pareģojumiem ir dažādas spekulācijas, ņemot vērā, ka pareģe neprata rakstīt, līdz ar to nav atstātas rakstiskas liecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas