Horoskopa zīmes, kuras melo vairāk par citiem

tautaruna.lv 18.septembris 2021, 10:45
 
pexels.com
Lai gan nevienas horoskopa zīmes pārstāvis nevar pilnībā izvairīties pat no nelieliem meliem, šo sešu zīmju pārstāvji mēdz melot daudz biežāk, raksta "Your Tango".

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji nodēvēti par lielākajiem meļiem. Šī ir manipulatīvākā un viltīgākā horoskopa zīme. Skorpioni prot tik labi melot, ka nereti paši vairs nespēja atšķirt izdomājumus no faktiem.

Dvīņi

Kamēr Dvīņi ne tuvu nav tik viltīgi kā Skorpioni, arī viņiem piemīt talants uz manipulēšanu. Cilvēki zina, ka Dvīņi mēdz sameloties, bet tā kā viņiem piemīt jautra un radoša personība, citiem viņi patīk.

Zivis

Zivis ir ne tikai mākslinieciskas un jūtīgās dvēseles, viņi ir arī lieliski meļi, lai panāktu to ko vēlas. Zivis precīzi zina, kādus melus teikt, lai panāktu savu teju katrā situācijā.

Svari

Svari apvieno sevī gan manipulatīvu, gan šarmantu dabu, kas tos padara par labiem meļiem. Viņi melo, lai izvairītos no nepatikšanām, izskatītos labāk citu acīs un dabūtu to ko vēlas.

Vēzis

Vēži ir meļi, taču atšķirībā no citiem, viņi to nedara, lai kādu sāpinātu vai dabūtu to ko vēlas. Vēži vairāk pārspīlē nekā melo.Viņi ir jūtīgi, tāpēc viņu meli pārsvarā ir nekaitīgi.

Ūdensvīrs

Līdzīgi Vēzim, arī Ūdensvīru meli nav ļaunprātīgi. Lielākoties Ūdensvīri melo, lai saglabātu mieru un nesāpinātu citus. Ūdensvīri mēdz bieži izmantot tā dēvētos "baltos melus", lai pasargātu citus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas