Trim horoskopa zīmēm šī būs īpaši grūta nedēļa

tautaruna.lv 6.septembris 2021, 10:30
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm nedēļa no 6. līdz 12. septembrim būs īpaši grūta, raksta "Your Tango".

Auns

Šī nedēļa Auniem var iesākties ar iekšēju baiļu sajūtu. Šonedēļ viņiem šķitīs, ka ir atrisinājuši kādu situāciju, kad nāksies attapties, ka joprojām ir tajā iesaistīti. Auniem pašu galva nereti ir lielākais ienaidnieks, jo viņi mēdz pārdomāt visu tik ļoti, ka samulsina paši sevi. Šonedēļ Auniem būs grūti saprast, kāpēc viņi nespēja atrisināt iekšējos konfliktus. Taču labā ziņa ir tāda, ka šīs pārdomas palīdzēs sakopot enerģiju, lai vēlāk domātu mazāk un vairāk rīkotos.

Jaunava

Šajā laikā daudzas Juanavas svin dzimšanas dienas un tas liks viņām domāt par to, ka nav nemirstīgas. Šonedēļ Jaunavas jutīs šaubas par sevi un uzdos lielos jautājumus- vai esmu sasniedzis, to kas vajadzīgs? Kāds ir mans mērķis? Ko darīt tālāk? Neuztraucieties, jau pavisam drīz nāks labākas dienas.

Strēlnieks

Strēlnieki neiebilst pavadīt laiku vienatnē. Taču sestdien šīs horoskopa zīmes pārstāvji var sajust depresīvu enerģiju, kas liks viņiem justies pārāk neiazsargātiem. Strēlniekiem vēlams šonedēļ tomēr vērsties pie draugiem un nodoties sarunām. Cilvēki grib Strēlniekiem palīdzēt un viņi ir mīlēti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas