Dumpis vēršas pie iedzīvotājiem: Būs jātiek galā pašiem

tautaruna.lv 1.septembris 2021, 11:30
 
F64
Infektologs Uga Dumpis komentējis informāciju par to, ka ES pret Covid-19 vakcinēti 70% pieaugušo.

Tiek ziņots, ka Eiropas Savienībā (ES) pret Covid-19 pilnībā vakcinēti 70% pieaugušo. Tā paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

"70% pieaugušo ES tagad ir pilnībā vakcinēti. Un tas ir vairāk nekā 250 miljoni cilvēku," paziņoja Leiena, nodēvējot to par lielu sasniegumu.

"Bet pandēmija nav beigusies un mums jāpaliek modriem," brīdināja Leiena, aicinot cilvēkus doties vakcinēties, lai izvairītos no jauna vīrusa viļņa un apturētu jaunu vīrusa paveidu parādīšanos.

EK prezidente uzsvēra, ka ES arī jāpalīdz citām valstīm vakcinēt savus iedzīvotājus, jo šo pandēmiju būs iespējams uzveikt tikai tad, ja tā tiks uzveikta visās pasaules malās.

Uga Dumpis, komentējot Leienas paziņojumu, pauda, ka citu ES valstu iedzīvotāju vakcinēšanās uzlabo ilgtermiņa perspektīvu, bet īstermiņā diemžēl mums būs jātiek galā pašiem.

"Tas, ka citās ES valstis iedzīvotāji vakcinējas daudz vairāk par mums, ievērojami uzlabo ilgtermiņa perspektīvu. Īstermiņā diemžēl mums būs jātiek galā pašiem," mikroblogošanas vietnē Twitter raksta Dumpis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas