Horoskopa zīmes, kuras mīl iedzert

tautaruna.lv 13.septembris 2021, 7:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Cilvēka zodiaka zīme var pastāstīt par daudziem personības aspektiem, tostarp, par to, cik daudz cilvēks lieto grādīgos dzērienus, raksta "rsute.ru".
Pirmā vieta (horoskopa zīme, kas visvairāk mīl iedzert) topā pieder Aunam.

Skaidrā prātā Auni ir izlēmīgi un drosmīgi, bet iedzerot viņi kļūst par "īstiem varoņiem". Viņi vēlas veikt dažādus varoņdarbus, viņi ir gatavi lēkt ugunī un ūdenī. Bieži viņu varonība beidzas ar ievainojumiem. Tuvinieki un draugi cenšas no tiem izvairīties un nekādā gadījumā nedzer kopā ar Auniem vienā kompānijā. Auns dod priekšroku stiprākiem dzērieniem, jo pēc tam jūtas pārliecinātāki.

Aunam seko Dvīņi, kuri cenšas nepalaist garām nevienu ballīti. Viņi zina daudz interesantu tostu, viņi var dejot pat bez mūzikas un smieties bez jokiem. Viņi var dzert alkoholu jebkurā stāvoklī. Viņiem pietiek ar pāris glāzēm, lai zaudētu galvu. Atrodoties reibuma stāvoklī, Dvīņi kļūst ļoti mīļi, gatavi sākt sarunu ar jebkuru svešinieku. Viņi tiek uzskatīti par labākajiem kompanjoniem, ja ir vēlme iedzert.

Trešā vieta pieder Skorpioniem, kuri pēc glāzes izdzerta alkohola pārvēršas no skeptiķiem par labsirdīgām personām. Viņiem raksturīgā noslēgtība uzreiz pazūd, un viņi parāda savu patieso “es”. Skorpioniem ir grūti atteikties no alkohola, tāpēc viņi vienmēr ir gatavi iedzert. Daudzi cilvēki to izmanto, lai uzzinātu visus noslēpumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas