3 horoskopa zīmes, kuras no šodienas saņems to ko vēlas

tautaruna.lv 23.augusts 2021, 16:13
 
pexels.com
Astroloģe Rūbija Miranda dzīvesstila portālam "Your Tango" nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kuras no 23. augusta saņems kāroto.

Auns

Auni šajā laikā kļūs pēc dabas maigāki un tas palīdzēs radīt viņiem labvēlīgas laikumsakarības. Šobrīd Auniem ir īstais laiks, lai rīkotos, jo ir iespējams saņemt to, pēc kā ilgi kārots. Būtiski ir atcerēties, ka dusmu lēkmes un paniski kliedzieni tikai atgrūdīs citus. Ja Auni vēlas panākt savu, viņiem labāk veiksies, ja to darīs ar mīlestību. Auni var dabūt visu ko vēlas, ja vien neļausies dusmām.

Vērsis

Kamēr Vērši labprātāk laiku pavadītu laiski, šobrīd aktuāls būs iekšējais konflikts starp dīksstāvi un aktīvu rīcību. Vērši, izdariet sev lielu pakalpojumu un rīkojaties. Pie horizonta ir iespēja, ko atliek vien sagrābt. Tas būs visu ieguldīto pūļu vērts.

Svari

Šis Svariem ir labvēlīgs laiks un viņi jutīsies iedvesmoti uzsākt kaut ko jaunu. Iegūt to ko vēlies vienmēr ir jautri, īpaši tāpēc, ka Svari pieņem visu, kas ar viņiem notiek un viņi nepārdzīvo par neveiksmēm. Viņi ir labā balansā. Ja Svari var vizualizēt savas ieceres, tad viņiem izdosies tās arī realizēt. Svariem jāpaliek aktīviem un jākoncentrējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas