3 horoskopa zīmes, kurām šī būs īpaši veiksmīga nedēļa

tautaruna.lv 17.augusts 2021, 16:13
 
pexels.com
Astroloģe Rūbija Miranda dzīvesstila portālam "Your Tango" nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kurām nedēļa no 16. līdz 22. augustam būs īpaši veiksmīga.

Auns

Auni šajā nedēļā mirdzēs kā zvaigznes. Radošie projekti ne tikai būs ienesīgi finasiālā ziņā, bet arī sniegs gandarījuma sajūtu. Auni šonedēļ veiksmīgi padarīs visu, jo sapratīs, ka ne vienmēr ir "jāielaužas pa durvīm", lai panāktu rezultātu. Auni iegūs mierīgāku attieksmi, kas ļaus saprast, ka var panākt ļoti daudz arī bez ikdienas untumiem.

Lauva

Lauvas uzlabos savas romantiskās attiecības, pielikot nepieciešamās pūles un viņu partneri būs ļoti apmierināti. Lauvām šonedēļ ir arī iespēja vairāk nopelnīt naudu, kas tām ļauj iegādāties vairāk mantu. Lauvām tas ļoti patīk. Tāpat šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem šonedēļ izdosies izvairīties no drāmām.

Jaunava

Jaunavām dzīve sāks šķist sakārtotāka un, ja iepriekšējo nedēļu tās nejuta stabilitāti, tad tagad viss šķitīt divtik vieglāks. Jaunavas atkal jutīs, ka kontrolē lietas. Viņas ir pielikušas pūles, lai piestrādātu pie sevis un tagad viņām nav bail sasniegt cerēto. Jaunavas šonedēļ atradīs drosmi, lai dotos pēc kārotā un to dabūtu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas