Astrologs, kurš paredzēja Covid-19, brīdina, no kā tuvākajās nedēļās jāuzmanās

tautaruna.lv 10.augusts 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ nicolasaujula
Šī nedēļa iesākās Jauna Mēness ietekmē un astrologs Nikolass Aujula sociālajā vietnē Instagram brīdinājis, ka tas ietekmēs turpmākās divas nedēļas.
Jaunais Mēness atradīsies Urāna kvadrātā, un šis aspekts sagādās "pēkšņas un negaidītas pārmaiņas, nestabilitāti un haosu, negaidiet, ka lietas notiks, kā plānots".

Kā stāsta Aujula, pārmaiņas cilvēkiem var radīt satraukuma sajūtu un nemieru. "Saskatiet kopainu, lai redzētu, kas jums jādara. Esiet pacietīgi, nesteidzieties," pauž astrologs un pareģis.

Tāpat viņš norāda, ka ģimenēs šajā laikā var rasties konflikti, tāpēc cilvēkiem jādomā, ko saka un jāpieturas pie savas patiesības. Jāuzmanās arī attiecībā uz veselību, jo pastāv arī liels negadījumu risks.

Aujula stāsta, ka Jaunā Mēness aspekts var paplašināt ego un lepnumu, tāpēc jāuzmanās no strīdiem ar tuvinikiem un darba kolēģiem.

"Šis nav piemērots laiks impulsīvām pārmaiņām, taču var nākties uz tādām reaģēt. Esiet elastīgi. Izvairieties pieturēties pie rutīnas, ja Visums sūta ziņas, ka jums ir nepieciešamas pārmaiņas. Atvērts prāts var palīdzēt atklāt jaunus ceļus ar aizraujošām iespējām," raksta Aujula.

35 gadus vecais Aujula jau 2018. gadā apgalvoja, ka pasaulē dominēs "infekcioza" katastrofa, kas pēc viņa teiktā, ir Covid-19 paredzējums. Nikolass stāsta, ka viņš redz vīzijas un, kamēr dažas no tām ir ļoti tiešas, citām ir vairāk simboliska nozīme. Vīrietis uzskata, ka savas pareģa spējas atklājis bērnībā, bet pirmo pilnīgu pieredzi guvis 17 gadu vecumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas