3 horoskopa zīmes, kurām augustā būs sarežģījumi attiecībās

tautaruna.lv 5.augusts 2021, 10:30
 
pexels.com
Astroloģe Tara Reinoldsa dzīvesstila portālam "Your Tango" nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kurām augustā būs sarežģījumi romantiskajās attiecībās.

Ūdensvīrs

Starp Ūdensvīriem un viņiem tuvajiem cilvēkiem augustā valdīs "stum" un "grūd" enerģija, kas var likt šo zīmju pārstāvjiem domāt, ka no viņiem tiek prasīta lielāka augstsirdība. Ūdensvīriem jāatceras, ka ir svarīgi paust savu nostāju un neklusēt, ja kaut kas tiek viņiem uzspiests. Taču Ūdensvīriem jāatceras par kopainu un savu vārdu ietekmi ilgtermiņā. Tas viss var radīt nesaskaņas ar mīļajiem.

Vērsis

Vērši gūs epifāniju par attiecību dinamiku ģimenē. Šis ir laiks, kad rozā brilles nokritīs un realitāte kļūs skaidra. Tas var izraisīt vēlmi pēkšņi mainīt attiecību virzienu. Šajā laikā Vēršiem jāpārvērtē noteiktas dzīves jomas, lai redzētu, kāpēc, iespējams, viņi ir zaudējuši daļu sava autentiskumu.

Lauva

Lauvas augustā var saskarties ar problēmām attiecībās, kas saistītas ar viņu pašu atklāsmēm un pašizaugsmi. Enerģija augustā ļaus Lauvām atvērties dziļākai izpratnei par sevi, savām vajadzībām šajā dzīves posmā un arī atziņu, ka šīs vajadzības otra pusīte neapmierina. Tas var izgaismot dažus attiecību aspektus, kuri, iespējams, līdz šim bija slēpti vai Lauvas tos vienkārši ignorēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas