3 zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs ļoti grūta

tautaruna.lv 3.augusts 2021, 7:00
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm šī nedēļa būs salīdzinoši grūta un neveiksmīga, atklāj astroloģe Rūbija Miranda dzīvesstila portālam "Your Tango".

Vēzis

Vēžu atslēgas vārdi šai nedēļai būs "dusmas", "šaubas" un "vilšanās". Vēžiem šķitīs, ka viņiem par maz tiek veltīta uzmanība un jutīsies maznozīmīgi. Iespējams, Vēži pat jutīsies greizsirdīgi, ka citiem ir vairāk uzmanības nekā viņiem. Viņu šaubas dubultosies. Vēžiem iesaka iemācīties sadalīt savas jūtas, it īpaši, ja tās nedod nekādu labumu.

Lauva

Kā tas iespējams, ka šī būs grūta nedēļa, ja pirmdiena bija veiksmīgākā diena un šī vispār ir jūsu sezona? Tas ir viena iemesla dēļ. Astroloģe Rūbija Miranda atklāj, ka Lauvu atslēgas vārdi šai nedēļai ir "vilšanās", "rupjība" un "augstprātība". Lauvu gaidas ir tik augstas, ka nekas tās nespēj apmierināt. Kamēr augusta pats sākums ir arī maģisks laiks, tas nesīs šaubas. Lauvas savas dusmas veltīs sev tuvajiem cilvēkiem un viņu raksturs būs Lauvu lielākais ienaidnieks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru atslēgas vārdi šai nedēļai ir "impulsivitāte", "nepacietība" un "bezatbildība". Ūdensvīri šonedēļ nespēs noturēt projektu virzību un viņiem būs grūtības koncentrēties, kas liks viņiem pārsteigties ar secinājumiem un lēmumiem. Tāpat Ūdensvīri šonedēļ negribēs klausīties citu padomos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas